Sorozat Klub

A döntés a Te kezedben van! Szavazz, hogy mit néznél szívesen az RTL Most+-on!

rtl.hurtl.hu

2021. április 7. 11:50

A Te döntésed, a Te sorozatod! Most lehetőség nyílik arra, hogy szavazatoddal eldöntsd, melyik népszerű széria összes epizódját néznéd meg az RTL Most+ felületen. Kattints az RTL Most Facebook oldalára és szavazz április 12. 12:00-ig a kedvencedre, az oldal tetején rögzített poszt segítségével!

Visszarepülnél a múltba, hogy részese légy egy romantikus szerelmi történetnek, vagy éppen három szingli pasi mókás nőügyeibe bonyolódnál? Itt a lehetőség, hogy szavazz!

Ha kedveled a kosztümös filmeket és a romantikát, akkor aBátrak földje pont neked való. Az 1865-ben játszódó telenovella egy szerelmi “négyszögről” szól, amelyben egy bárókisasszony, egy hű szolgálólány, és két rivális férfi küzd az igaz szerelemért, amikor a rang és a származás ereje még legyőzhetetlennek tűnt. Ám a szívnek már akkor sem lehetett parancsolni, így a Bátrak Földje szereplői a hazugságok, az intrikák ellenére, de még akár életek kockáztatása árán is készek mindent megtenni a boldogságért. A szerelemért mindenre képes fiatalokat A Tanár című sorozatból ismert Szász Júlia, a Barátok közt sztárja Litauszky Lilla, az Oltári csajokban is szereplő Bárnai Péter és a Keresztanyuban látható Kenderes Csaba alakítja.

Amennyiben a párkapcsolatok hullámain szörfözők és nem egyszer a habokban elmerülők kalandjai érdekelnének, akkor a számodra legjobb választás a Válótársak című filmsorozat. A három válófélben lévő férfi – Bálint, Dávid és Joci – története áll a középpontban, akik az újrakezdés hol fájdalmas, hol örömteli kalandjait átélve legjobb barátok lesznek. Persze mindannyian másképp látják saját helyzetüket. Van, aki úgy érzi, hogy teljesen megfeneklett az élete és van, aki úgy gondolja, hogy ez élete nagy lehetősége, hogy rátaláljon valaki, vagy valami másra. A főszerepeket olyan nagyszerű színészek alakítják, mint az Apatigrisben látható Scherer Péter, A mi kis falunk ikonikus Gyuri karakterének megformálója, Lengyel Tamás, továbbá Gubás Gabi, Balsai Móni, Földes Eszter, Stohl András.

Szavazz az RTL Most Facebook oldalán április 12-ig!

#Sorozat Klub#RTL Most+#Válótársak#Bátrak földje#szavazás

Címlapról ajánljuk