Sorozat Klub

Ezektől a sorozatoktól eldobod az agyad: új évadok és premierek az RTL Klubon!

rtl.hurtl.hu

2020. június 7. 8:00

Visszatérők és izgalmas új nevek köszönnek be hamarosan az RTL Klubra! Visszatér a Cobra 11, a Magnum, a Doktor Murphy és a Tanár és mellettük egy meglepetés is érkezik.

Június 8-án (hétfő) este újdonság érkezik az RTL Klubra: 22:05-kor kezdődik a Gyilkos lelkek című sorozat, amelynek középpontjában egy nyomozó és sorozatgyilkos apja állnak. Malcolm időnként meglátogatja börtönben lévő apját, hogy a nyomozásokhoz a segítségét kérje. Ennek azonban nagy ára van.
 


Június 9-én (kedd) 21:00-tól visszatér Vasvári Szilárd a tévé képernyőjére: minden hétköznap este megnézhetitek A Tanár 2. évadának részeit! Persze, arról se feledkezzetek meg, hogy a sorozat eddigi összes évadát megtaláljátok az RTL MOST+-on, köztük a legújabb, harmadik évaddal!
 


Utána 21:50-kor jön a Magnum második évada! Vajon mire számíthatunk most? Magnum rendíthetetlenül a bűnözők nyomában van Higginsszel az oldalán, ám új korszak köszönt be. Egy láthatatlan ellenség vadászatot indít ellene, és ezúttal T.C. és Rick, két barátja sincs biztonságban.
 


Június 10-én (szerda) este 21:00-től jön a Tanár 2. évádának következő része, utána pedig 21:50-kor jön a Négy esküvő és egy temetés. A sorozat 3. része a korábbiakkal ellentétben nem hétvégén, hanem minden szerdán érkezik majd a tévé képernyőjére. Ha esetleg lemaradtatok volna az első két részről, akkor sem kell megijedni, hiszen megnézhetitek az RTL MOST-on!

Június 11-én (csütörtök) a Tanár után, 21:50-kor kezdődik a Doktor Murphy legújabb, harmadik évada! Mi várható az új részekben? Dr. Shaun Murphy mindent elkövet, hogy kivívja az elismerést az orvosok között, különösen Dr. Melendeznél. A savant-szindróma miatt viselkedési problémákkal küzdő fiatal orvosnak komoly nehézségeket okoz a kommunikáció a külvilággal, különösen azóta, hogy nincs mentora.
 


Június 12-én (péntek) az esti mozizás szintén a Tanárral kezdődik majd 21:00-kor, utána pedig 21:50-kor jön a Különben dühbe jövökaz RTL Klubon!

Június 14-én (vasárnap) 18:50-kor pedig visszatér a Cobra 11 a legújabb, 23. évadával! Semir és Paul előtt nincsenek kihívások az autópályán, azonban még ezt az összeszokott párost is megzavarja egy fordulat: Semir lánya is rendőrnek áll.

PROMÓ

Minden hétköznap este 21:00-tól és 21:50-től új vagy éppen visszatérő sorozatokkal találkozhattok az RTL Klubon, viszont nem kell félni: ha esetleg lemaradnátok valamelyik részről, akkor az RTL MOST-on mindent megtalálhattok majd! Sorozat maratonra fel!

#Sorozat Klub#Doktor Murphy#Magnum#Gyilkos lelkek#Cobra 11#Különben dühbe jövök#Négy esküvő és egy temetés#sorozatok#premier

Címlapról ajánljuk