Sorozat Klub

Márciustól ezek a sorozatok várnak rád a Cool-on!

rtl.hurtl.hu

2020. február 20. 11:48

Ebben a hónapban nem csak a tavasz indul szárnyalásnak: vadonatúj és rég nem látott sorozatokkal érkezünk!

Baywatch HD
 


A napfényes Kalifornia fürdőzőktől hemzsegő partszakaszán teljesítenek kemény és felelősségteljes szolgálatot a parti őrség életmentői. Mindannyian fiatalok, lelkesek, ki komolyabban, ki könnyedebben fogja fel feladatát, miközben éli a maga életét, örömeit, kudarcait. A nem egyszer izgalmas, veszélyes kalandok során ők maguk is kockára teszik életüket mások épségének, biztonságának megőrzése érdekében.

Első adás: 2020.03.02 16:00

 

New Amsterdam - Vészhelyzet New Yorkban
 


Az Amerika legrégebbi közkórháza által inspirált filmsorozat Dr. Max Goodwin (Ryan Eggold), az intézet orvos igazgatója történetét követi nyomon, amint megpróbál életet lehelni a kórházba. Az ellentmondást nem tűrő Dr. Goodwin kénytelen teljesen felforgatni a jelenlegi állapotokat, és bebizonyítani, hogy semmi sem akadályozhatja meg célja elérésében.

Első adás: 2020.03.07 15:00

 

Ízig-vérig
 


Ismert mondás, hogy nyerő csapaton soha ne változtass! Éva (Gryllus Dorka) és András (Simon Kornél) nyerő csapat voltak. Egy zseniális séf és egy tapasztalt üzletvezető létrehozták az ország egyik legjobb éttermét, amelynek híre az országon is túljutott. A házaspár igazi gasztronómiai legendává vált, és az André nevű étterem zsinórban hozta a legmagasabb gasztronómiai díjakat. De mi történik, ha a nyerő csapaton mégis változtatni kell? Ha a házaspár életébe beférkőzik egy harmadik és ezzel nem csak a Balaton-felvidéki idill borul fel, hanem kettejük élete is? Képes lesz-e a minden szabályt felrúgó séf bosszúból ledönteni az André trónját, amin eddig ő maga ült?

Első adás: 2020.03.07. 17:00

 

Jófiúk
 


Három nyomozót legutóbbi baklövésük után új körzetbe helyeznek, ahol egy másik nyomozó csapat és válogatott bűnelkövetők várnak rájuk. Ráadásként a kerületi rendőrkapitány az egyik nyomozó apósa, aki egyébként sincs túl jó véleménnyel vejéről. A káoszt tovább tetézi, hogy a három rendőrrel együtt egy női kolléga is érkezik a körzetbe, aki korábban egyikőjük felesége volt – és ahogy az lenni szokott, titokban még mindig szerelmes volt férjébe.

Első adás: 2020.03.07. 23:00

 

Szélhámos plébános
 


Maik (Daniel Donskoy) zsebtolvajként keresi a kenyerét. Még gyerekkorában kezdődött, amikor nehéz családi körülmények között élt, és a család egyetlen bevételi forrása az általa ellopott pénztárcákból származott. Kalauznak öltözve épp egy vonaton rabol ki egy vagonnyi utast, de az áldozatok idő előtt észreveszik a hiányzó értékeiket, és menekülnie kell. Az egyik fülkében egy halott papra bukkan. Magára veszi a ruháit, és leszáll a következő állomáson. Ott épp az Afrikából hazatérő új plébánost várják...

Első adás: 2020.03.08 12:45

 

#Sorozat Klub#Cool#premier#március#vészhelyzet new yorkban#New Amsterdam#Ízig-vérig#gryllus dorka#simon kornél#Jófiúk#mihályfi balázs#hevér gábor#király dani#Szélhámos plébános

Címlapról ajánljuk