Sorozat Klub

Ismerősek? Itt láthattad korábban a Doktor Murphy szereplőit!

rtl.hurtl.hu

2018. augusztus 23. 10:24

A sikersorozat főszereplői mozivásznon és más szériákban is kipróbálták már magukat, szóval nem véletlen, ha nektek is ismerős arcként köszönnek vissza a tévé képernyőjéről. Doktor Murphy, ma este 21:30-tól az RTL Klub műsorán!

Freddie Highmore (Dr. Shaun Murphy)

Bár eddigi egyetlen Golden Globe-díját a Doktor Murphy-ben nyújtott alakításáért kapta, a 26 éves Freddie Highmore több jelentős szerepben is feltűnt már. Ő játszotta például a fiatal Norman Batest Alfred Hitchcock legendás horrorjának, a Pszichónak az előzménysorozatában (Bates Motel), a nagyvásznon pedig az Én, Pán Péterben, és a Charlie és a Csokigyárban szerepelt, utóbbiban szintén a címszereplőt játszva.
 

 


Antonia Thomas (Dr. Claire Browne)
 

A gyönyörű színésznő eddig főleg sorozatokban és kisebb filmekben szerepelt, előbbiek terén azonban egész szép karriert tudhat maga mögött. Három évadot szerepelt a kultikussá vált brit sorozatban, a Misfits - Kívülállókban, emellett pedig a Lovesick című romantikus szériában volt övé a női főszerep. Feltűnt még A szállító sorozatban, sőt a Teletabik gyereksorozat rebootjában is szinkronizált.

Hill Harper (Dr. Marcus Andrews)
 

Legjelentősebb szerepe a New York-i helyszínelők Sheldon Hawkes-ja, akit a sorozat közel 200 epizódjában alakított. Emellett számos kisebb filmben is feltűnt, a jobb emlékezőképességekkel rendelkezők pedig felidézhetik őt a kilencvenes évek ikonikus sorozatából az Egy rém rendes családból is, ahol Al Bundy fiatal alkalmazottját, Aaront alakította néhány részben.
 

 


Nicholas Gonzalez (Dr. Neil Melendez)
 

Mr. Gonzalez szintén elég tisztes karriert tudhat maga mögött a sorozatok világában, jelentősebb szereplőként feltűnt a Narancsvidékben, Az Álmosvölgy legendájában, a Hazug csajok társaságában és a Flash - A Villámban is. Apró érdekesség, hogy első szerepeinek egyike a Walker, a texasi kopóban volt, Chuck Norris oldalán.

Richard Schiff (Dr. Aaron Glassman)
 

A stáb legidősebb színésze egyértelműen a legtapasztaltabb is, Schiff ugyanis olyan filmekben szerepelt eddigi karrierje során, mint a Jurassic Park második része (Az elveszett világ), a Hetedik, vagy Az acélember. A sorozatok világában is jól teljesítő színész egy Emmy-díjat és két további jelölést zsebelt be az Az elnök embereiben nyújtott alakításáért, és tucatnyi más szériában is feltűnt az évek során.
 

#Sorozat Klub#Doktor Murphy#the good doctor

Címlapról ajánljuk