Sorozat Klub

A hal neve: Cirill, Rekviem egy Stokiért - A mi kis falunk ma sem pihen!

rtl.hurtl.hu

2018. augusztus 5. 13:44

21 órától ismét dupla epizóddal támad A mi kis falunk a Cool-on!

Múlt héten startolt a népszerű sorozat első évada a Cool-on, egyből két epizóddal - ma pedig folytatódnak a kalandok, szintén két résszel!

3. rész - A halastó - Vasárnap 21:00, Cool

A faluban orvhalász garázdálkodik. Engedély nélkül kifogja a tóból a polgármester jobb sorsra érdemes halait – köztük Cirillt, a kedvencét, akit személyesen ő telepített oda, és akit már ő is kifogott egy párszor, hogy aztán nagylelkűen szabadon engedje.

A gaztett titokzatos elkövetője azonban nem ismer kegyelmet. De a polgármester sem. Ahogy értesülést szerez a dologról, bosszút esküszik, és miután a gyóntatófülkében garázdálkodva hiába próbál értesüléseket szerezni, a két legjobb emberét küldi a „gyilkos” nyomába.

Kissé árnyalja a képet, hogy ezt a különítményt Stoki és Laci alkotja, de ők legalább beleadnak apait-anyait, és végül meglepő módon (ők lepődnek meg leginkább) le is leplezik a tettest, aki nem más, mint… De ne szaladjunk ennyire előre!

4. rész - Vaddisznó - Vasárnap 22:00, Cool

Stoki véres hátsóval lép be a kocsmába, majd összeesik. A bringáját megtalálják egy fa tetején. Vajon mi történt? Míg Stoki az állatorvosánál fekszik eszméletlenül, a többiek találgatnak. A polgármester szerint egy vadkan okozhatta a sérülést. A pánik elkerülése érdekében titkos hajtóvadászat indul.

Teca, a kocsmárosnő kölcsönadja a puskáját a polgármesternek, aki össze-vissza lődöz vele. Erika a polgármesteri hivatalból nyaralni indult volna a pasijával, Gyurival, aki imádott kocsijában a zenét bömböltetve a falu körül furikázik, hogy távol tartsa a vadállatot.

Hiába a titkolózás, mindenki értesül a veszélyes fenevadról, akire minden bajt és bűnt rá lehet kenni. A szörny legendája azonnal szertefoszlik, amint Stoki felébred a Doktornál. Stoki bringáját megint ellopta valaki, hogy megtréfálják. Nincs is semmiféle vadkan. Vagy mégis?

#Sorozat Klub#A mi kis falunk#premier#ajánló#Cool

Címlapról ajánljuk