Sorozat Klub

Újabb sorozatpremierek az RTL Klubon!

rtl.hurtl.hu

2018. július 4. 10:26

Újabb országos sorozatpremierekkel folytatja a nyarat az RTL Klub: érkezik a Szemfényvesztők (Deception) és a Doktor Murphy (The Good Doctor!).

A sort július 17-én 21:35-kor a Szemfényvesztők (Deception) nyitja.

 


A sorozat egy illuzionistáról szól, aki az FBI-jal társulva igyekszik leleplezni a rosszfiúkat. Cameron Black (Jack Cutmore-Scott) igazi szupersztár, az illúzió nagymestere. Amikor egy botrány derékba töri karrierjét, testvérét pedig emberöléssel vádolják meg, Cameron elfogadja az FBI ajánlatát és a Nyomozó Iroda tanácsadója lesz. Kiegészülve egykori csapata háttérembereivel, valamint az FBI ügynökeivel, Cameron a megtévesztésben, illúziókeltésben szerzett tapasztalatát felhasználva bűnözőket leplez le – közben pedig megpróbálja testvére ártatlanságát is bizonyítani, valamint leleplezni azt a titokzatos idegent is, aki őt is tönkretette.

Július 19-től minden csütörtökön 21:35-től lesz látható a Doktor Murhpy (The Good Doctor!) című sorozat.

 


Dr. Shaun Murphy (Freddie Highmore), a tehetséges ifjú sebész egy elismert kórház rezidense lesz. Érkezése alaposan felbolygatja a helyi erőviszonyokat: kollégái ferde szemmel néznek a társas viszonyokat nehezen kezelő, ugyanakkor elképesztő tudással bíró csodabogárra. Dr. Murphy ugyanis autista és savant-szindrómás. Az orvost a nagy tekintélyű Dr. Aaron Glassman (Richard Schiff) karolja fel, aki meglátja a különc zsenijét és meggyőzi a kórház vezetését: Doktor Murphy tehetsége és tudása emberéleteket fog menteni.

Az eredetileg dél-koreai sorozat amerikai verzióját a Doktor House-t készítő David Shore és az itthon elsősorban a Lost – Eltűntek című szériából ismert Daniel Dae Kim jegyzi. A sorozat sikerét jól példázza, hogy már megkapta a 2. évados berendelést is.

A két országos sorozatpremier mellett csatornapremierként érkezik a Privát kopók (Private Eyes) című sorozat is.

 


A Jason Priestley (Beverly Hills 90210) nevével fémjelzett széria egy egykori profi jéghokizóról szól, aki sportkarrierjét követően jelenleg ügynökként tevékenykedik. Amikor egyik ügyfele doppingolás gyanújába keveredik, a férfi vizsgálódni kezd. Csakhamar kiderül, hogy egy magánnyomozó (Cindy Sampson) is ugyanebben az ügyben nyomoz, így a két, merőben eltérő személyiség egyesíti erejét és közösen próbálják megoldani az ügyet.

A Privát kopók július 18-tól minden szerdán 21:35-től látható majd az RTL Klub műsorán.

#Sorozat Klub#premier#Doktor Murphy#szemfényvesztők#privát kopók#sorozatok

Címlapról ajánljuk