Sorozat Klub

Az Agymenők csini csaja újra férjhez ment!

rtl.hurtl.hu

2018. július 2. 13:46

Kaley Cuoco ismét kimondta a boldogító igent, végre úgy tűnik, megtalálta az igazit. Az álomesküvőről rengeteg képet posztolt, gyertek és éljétek át velünk Penny lakodalmát!

Szerencsére, az Agymenők sztárjai nem tartoznak azok közé a hírességek közé, akik semmit sem osztanak meg a magánéletükről. Kitartanak a rajongóik mellett. Így nemcsak azt követhettük végig, hogyan mondta ki a boldogító igent Jim Parsons, de azt is, kinek született először babája a csapatból.

A lagzizás pedig most tovább folytatódik, hiszen a sorozat Penny-je elkelt! Először azon érzékenyültünk el, ahogy Kaley az eljegyzésre reagált, most viszont jött a Nagy Nap!

 

A post shared by @normancook on

Másodjára kötötte össze az életét valakivel, azonban most úgy tűnik, tényleg megtalálta az igazit. Az álomesküvőt egy lovardában tartották, ami nem is annyira meglepő, hiszen választottja, Karl Cook hivatásos lovas.

A meseszerűen berendezett helyszín mellett még akadt különleges pillanat a szertartáson, hiszen a színésznő testvére, Briana adta össze őket.

Ami pedig a ruhákat illeti… Kaley nem fogta vissza magát, hiszen azon túl, hogy megkapta álmai ruháját – amit egy csodálatos palásttal tettek még izgalmasabbá –, egy egyrészes partiruhával is készült a nagy bulira. Szinte megidézte Las Vegas szellemét a bohókás, mégis szexi – csipkében gazdag – rucijával.

 

A post shared by @normancook on

#Sorozat Klub#kaley cuoco#agymenők#the big bang theory#esküvő#lagzi#Penny

Címlapról ajánljuk