Sorozat Klub

Indul a Halálos fegyver új évada az RTL Klubon!

rtl.hurtl.hu

2018. február 12. 10:10

Február 13-tól minden kedden és csütörtökön a Murtaugh-Riggs párossal tölthetjük az estéinket. A legendás filmek alapján útjára indított sorozat már a második évadával érkezik.

 


Ha a Halálos fegyver-filmekről beszélünk, mindenkinek azonnal az eszébe jut a legendás páros, a rendőrduó, akik abszolút különböző személyiségük és családi hátterük ellenére is a legjobb párost alkották. Mel Gibson és Danny Glover ugyan már kiszálltak a rendőrautóikból, de megtalálták a méltó utódjaikat, akik tovább építik az általuk elindított hagyományt.

Persze, ilyen ikonikus karakterek után átvenni a stafétát… azért nem a legegyszerűbb feladat, és az sem volt az, hogy a készítők megtalálják a tökéletes színészeket a sorozatszerepekre.

Matt Miller producer szerint a show castingja volt az egyik legfontosabb dolguk, meg kellett találniuk A Srácokat:

„Mielőtt egyáltalán neki láttunk volna a keresgélésnek, összeültünk Richard Donnerrel – ő rendezte az összes Halálos fegyver-filmet –, és egyszerűen szerettük volna az áldását kérni a sorozathoz. Elmondtuk neki, hogy mit tervezünk, és ő egyetlen dolgot mondott csak: ’Remek. De ha nem találjátok meg a fiúkat, akkor megszívtátok!”

Szerencsére hosszas keresgélés után Damon Wayans után – akire hamar rátaláltak –, ráleltek a tökéletes Riggs-re is Clayne Crawford személyében. A készítők tehát megnyugodhattak, a siker nem maradt el. Ráadásul az első évadon már túl is vagyunk, és most érkezik a sorozat második évada.

 


Vajon mire számíthatunk az új részekben?

„Az évadban sokszor fogunk visszatekinteni a múltba… Kibontjuk egy kicsit a Riggs és felesége körüli mítoszt is.”


Fontosnak tartották a készítők, hogy még jobban kihangsúlyozzák a show igazi magját: a Riggs és Murtaugh közötti különbséget. Miközben Riggs mérhetetlen szomorúságot és depressziót hurcol maga után – a felesége elvesztése miatt –, egy olyan társat kap, aki viszont mindennél jobban szomjazza az életet apaként, férjként és túlélőként.

Sőt még azt is elárulták, hogy újabb ikonikus alakok is feltűnhetnek a közel jövőben:

„Igen, Leo Gertz és Rene Russo karakterei is feltűnnek majd. Valamikor a jövőben mindkettejüket bemutatjuk. Ezt még nem mostanság tervezzük, hiszen a franchise-ban is akkor hozták be őket, amikor azt érezték, hogy a filmeknek egy kis adrenalinra van szüksége… Annyi történetünk van még a főszereplőinkkel, amiket el szeretnénk mesélni, hogy igyekszünk még egy darabig erre fókuszálni.” – mesélte Miller.

Tehát a Halálos fegyver-filmek univerzuma egyre csak tágulni fog a sorozatnak köszönhetően, és ugyan a közel jövőben még nem jönnek az újak, addig is bőven lesz miért izgulnunk!

És arról se feledkezzetek meg, hogy holnaptól indul egy Halálos fegyver nyereményjáték az RTL Klub hivatalos Facebook oldalán! Ha helyesen válaszolsz a kérdésekre, akkor értékes ajándékoka tis nyerhettek!
 

Forrás: FOX, Summer 2016 TCA Press Tour

#Sorozat Klub#Halálos fegyver#exkluzív#interjú#2. évad

Címlapról ajánljuk