Sorozat Klub

Kukkants be velünk a Rejtjelek-esküvő kulisszái mögé!

rtl.hurtl.hu

2018. február 1. 12:21

A múlt heti premier epizódban pár percre ugyan, de láthattuk, hogyan mondta ki a boldogító igent Jane és Kurt. Most utánajártunk, miért is volt ennyire fontos ez a romantikus montázs.

Múlt hét csütörtökön este, 23:00-kor elkezdődött a Rejtjelek harmadik évada a Cool-on. És ha jól figyeltetek, akkor az epizód elején ti is láthattatok egy rövid kis összevágást arról, hogyan is házasodott össze a sorozat két főszereplője.

Annak ellenére, hogy egy viszonylag kurta kis montázst kaptunk a nagy napról, fontos pontja volt ez az első résznek, hiszen a készítők szerint ezzel alapozták meg igazán a fordulatos cselekmény érzelmi hátterét:

„Nagyon ritka a műsorban, hogy mindenkit boldognak lássunk. Az epizód többi része nagyon kemény, mindenki harcol. Elfeledkeztek ezekről a pillanatokról. A rész igazából arról szól, hogy újra összerántsuk a bandát a boldogságuk után.” – mondta Martin Gero producer.


Ráadásul egy egész napot szántak a montázs forgatására, és ez abból a szempontból is érdekes volt a stábnak, hogy nem volt egyetlen dialógus sem azon a napon. A képek beszéltek helyettük.

„Tök jó volt végre valami olyat forgatni, aminek semmi köze sincs a tetoválásokhoz.” – mondta Audrey Esparza.


De vajon milyen lehet Jaimie Alexandernek (Jane) és Sullivan Stapletonnak (Kurt) eljátszani, hogy szeretik egymást? Egy interjúban azzal poénkodtak, hogy egymással csókolózni a legrosszabb dolog a világon… persze, később bevallották, hogy ez a munka legjobb része.

Egy jó házassághoz bizony ez is hozzátartozik, nem?

Ne feledjétek, ma este jön a harmadik évad második része, 23:00-kor a Cool-on!
 

Forrás: tvline

#Sorozat Klub#rejtjelek#blindspot#esküvő#jaimie alexander#sullivan stapleton

Címlapról ajánljuk