Sorozat Klub

Ne feledd, ma este rajtol a Riviéra az RTL Klubon!

rtl.hurtl.hu

2017. július 27. 16:37

A nyár sorozata, amit egy Oscar-díjas forgatókönyvírónak köszönhetünk, most végre meghódítja a hazai képernyőket is! Ma este 21:30-kor dupla epizóddal indul az izgalom.

Jól esne egy kicsit lélegzetelállító helyszínekre utazni, csodálatos ruhaköltemények, egy kis intrika-romantika és megannyi rejtély társaságában? Akkor a Riviéra a te sorozatod lesz, hiszen a romantikus krimi – amit tényleg a Francia Riviérán vettek fel – épp egy ilyen világot kínál a nézőinek!

A 10 részes Riviéra forgatókönyvét ráadásul annak a Neil Jordennek köszönhetjük, aki az Interjú a vámpírral, valamint a Síró játék című filmeket is rendezte.

A főszerepben egy ismerős arcot köszönthetünk újra, hiszen Julia Stiles már a ’90-es évek óta meghatározó alakja a filmes világnak. Akkor a 10 dolog, amit utálok benned női főszerepével robbant a köztudatba, most viszont egy felettébb másmilyen karakter bőrébe bújik.

„Most már olyan szerepek vonzanak, amelyek nemcsak színészi szemszögből érdekelnek, de szívesen meg is nézném a tévé előtt kuporogva.” – mesélte Stiles.

A középosztálybeli, műkincskereskedéssel foglalkozó Georgina szerepe pedig pontosan ilyen!

A nő váratlanul szenvedélyes szerelemre lobban munkaadójával, a hatalmas vagyont felhalmozó bankárral, Constantine Clios-szal (Anthony LaPaglia – Nyomtalanul). Az újdonsült feleségből ugyanakkor hirtelen özvegy válik, mivel milliárdos férjét a jachtjával együtt ismeretlenek felrobbantják. A merénylet következtében számtalan titokra derül fény…

 

„A Riviéra egy teljesen új élmény nekem. Egy felnőttesebb szerep, amibe rengeteg kutatást fektettem. Annyira eredeti az egész!”


És ha a munka maga nem lett volna eléggé ösztönző és vonzó a színésznő számára, akkor a helyszín biztosan még inkább meggyőzte volna: tényleg Franciaország déli részén forgattak, A képeket látva, kifejezetten idilli tájakon.

„Annyira csodálatos volt hét hónapig ott élni és dolgozni. Három évszakot is megélhettem, teljesen beleástam magam a helyi kultúrába és persze a nyelvbe is. Lényegében minden egyes nap leesett az állunk a forgatások közben.”


A Riviéra tehát igazán lenyűgöző képeket és természetesen még annál is fordulatosabb történetet ígér.

Ma este 21:30-kor kapcsolj az RTL Klubra, ahol dupla epizóddal startol el a sorozat!

#Sorozat Klub#premier#riviéra#julia stiles

Címlapról ajánljuk