Sorozat Klub

Damon Wayans egy igazi lágyszívű nagypapa!

rtl.hurtl.hu

2017. február 10. 10:55

A Halálos fegyver sorozat sztárja egy igazi sztár, nemcsak a sorozatok világában, de a családjában is. Miért? Ő az nagypapa, akit minden kissrác magának akar!

A Wayans család mindig is nagy volt, ehhez már a jelenlegi családfő bőven hozzászokhatott, hiszen tíz testvére van. Ezek után pláne nem meglepő, hogy ő is sok gyerekes tervet épített ki magának: négyszeres apuka lett.

Ennyi „kicsihez” – akik azóta már bőven felnőttek és saját családot alapítottak – pedig kellett Damon jól ismert humora, hiszen a viccek földjén a legnagyobb csínytevést is jobban viseli egy szülő. Szintén színész fia, aki a szakmáján kívül apja nevét is megörökölte, legutóbb sztorizott is róla, hogy apja mivel szívatta egész gyerekkorában.

Amikor elkezdtek potyogni az unokák, akkor persze a nagypapa figyelme rájuk terelődött és minden idejét az új apróságokra fordította. A szívatást azonban elhagyta, sőt a szigort is. Ő az a nagypapa, akihez minden gyerek át akar menni, hiszen minden móka és kacagás, nincsenek szabályok!

Még a munkahelyén is meglátogatják a pindúrok – így a felvételek között minden róluk szól. A büszke nagypapa képei is erről árulkodnak:

 


Elmondása szerint imád nagypapa lenni, a legjobban azt szereti az egészben, hogy elkényeztetheti a kicsiket, majd amikor hazaviszi őket a szülőkhöz, lazán ráparancsol a gyerekeire, hogy neveljék meg őket és legyenek velük szigorúbbak. Látszik, hogy lazult a felelősség, amit most már a felnőtt gyerekeire terelhet.

Neki megmaradnak a cuki kis puszik, az édes ölelések és a játék!

A Halálos fegyver-ben persze nem ez a helyzet, ott mindig fel kell kötnie a gatyáját! Ha kíváncsi vagy, mi lesz a ma este 21:30-kor kezdődö legújabb részben, akkor kattints a videóra! Este pedig az RTL Klubon a helyed!

Képek: Damon Wayans Twitter

#Sorozat Klub#damon wayans#Halálos fegyver#nagypapa

Címlapról ajánljuk