Sorozat Klub

Mi lesz Nina Dobrev sorsa a Vámpírnaplókban?

rtl.hurtl.hu

2017. január 9. 13:08

A sorozat főszereplőnője lassan két évada letette a lantot, és maga mögött hagyta a vámpírok világát. Akkor azt ígérte, nem örökre távozik. Most úgy tűnik, tényleg visszatérhet Mystic Falls-ba.

A Vámpírnaplók a nyolcadik évadával végleg búcsút vesz a rajongóktól, hiszen a sorozat készítői és a szereplők is bejelentették: ez lesz az utolsó felvonás a 2009-ben elindított történetből.

A szerelmi drámáktól és hihetetlen, sötét lényektől övezett kisváros egy ideje hiányolja már Nina Dobrev-et, mindenki Elenáját, hiszen a színésznő a hatodik évad végén – egy izgalmas fordulatot követően – elköszönt a stábtól. Persze, nem végleg – nem kell megijedni. Valószínűleg Dobrev is szerette volna már új területeken is kipróbálni magát, és azóta sikerült bezsebelnie egy nagyobb filmszerepet is Vin Diesel oldalán, az XxX legújabb részében. Sőt, még idén két filmmel is jelentkezik majd: Domnhall Gleeson-nel és Diego Lunával is forgatott.

A filmes karrier tehát beindult – érdemes volt kimozdulnia a megszokott sorozat világból. A kérdés már csak az: mennyire sűrű a napirendje? Vajon belefér pár rész leforgatása Elena Gilbert-ként?

 

„A legjobb módon így tudom megválaszolni ezt a kérdést: a készítők és a stúdió egy fantasztikus sorozatzárást ígérhetnek a rajongóknak.” – mondta az egyik bennfentes.


Mark Pedowitz arról is mesélt, hogy jó ideje tárgyalnak Ninával a visszatéréséről, úgyhogy mindannyian abban reménykednek, hogy a csinos főszereplő újra a képernyőn szerepelhet a többiekkel. Ráadásul a színésznő is többször kijelentette már, hogy szívesen visszatérne:

 

„Nina mindig is mondta, hogy ha bármilyen szerepe is lehet a fináléban, azonnal visszajön és megcsinálja. Azt mondta, hogy egészen a végéig akarja kísérni a karakterét, hogy végleg elbúcsúzhasson tőle.” – mesélte Julie Plec.


Szerencsére, még van idejük, hogy eldöntsék, sőt az is lehetséges, hogy már régen eldőlt a kérdés, csak szeretnék egy kicsit tévútra vinni a rajongókat!

Mindenesetre, az RTL Klubon is minden héten követhetitek a Vámpírnaplók eseményeit, hiszen a sorozat negyedik évadát minden kedden megleshetitek!


Forrás: EW, eonline

#Sorozat Klub#nina dobrev#vámpírnaplók#visszatérés

Címlapról ajánljuk