Sorozat Klub

Ma este rajtol a Kapcsolat című sorozat a Cool-on!

rtl.hurtl.hu

2016. október 20. 17:10

Az amerikai premier után mindössze két héttel, ma este 22.10-kor debütál a többi idősíkon játszódó sorozat.

A sorozat a 2000-ben Dennis Quaid főszereplésével bemutatott Frequency mozifilm átdolgozása, amelynek középpontjában Raimi Sullivan áll (Peyton List), aki egy furcsa rádióra bukkan. A nyomozóként dolgozó lány egy idő rájön, hogy a rádión a már régen meghalt édesapjával tud kommunikálni.

A sorozat készítői között tapasztalt rókákkal találkozhatunk, hiszen az RTL Klubon is vetített Odaát (Supernatural) egyik producere és alapköve, Jeremy Carver írta a forgatókönyvét.

Az időutazásos sztorik rajongóinak igazi csemege lehet a sorozat, hiszen egy drámai történetről beszélünk, ami egyszerre követi nyomon apa és lánya életét.

„A pillangó hatás nagyon személyes lesz. Az első epizódot követően 2016-ban és 1996-ban látjuk majd az eseményeket.” – mesélte Carver.


A Kapcsolat főszerepében láthatjuk többek között Peyton Listet, aki szintén mesélt egy kicsit a munkálatokról:

„Hogyan hiszed el, hogy ez megtörténhet? Az emberek többsége – főleg a felnőttek – szkeptikusak. Én már gyakorlott vagyok abban, hogy higgyek. Raimi is megteszi ezt a lépést az első epizódban: az apja eléri, hogy bízzon benne, és abban, ami történik.” – mesélte a műfajról.

Carver szerint nagyobb távlatokban gondolkodnak, és máris három évadra tervezik a feldolgozást.

Kíváncsi vagy, mi várható az első részben? Kattints a videóra és nézd meg a promót!
 

#Sorozat Klub#kapcsolat#premier#Cool#frequency

Címlapról ajánljuk