Sorozat Klub

10 érdekesség, amit mindenképpen tudnod kell David Boreanazról!

rtl.hurtl.hu

2016. április 25. 16:23

Booth ügynök titkai nem maradhatnak továbbra leplezetlenül, így hát megosztunk veletek néhány információt az őt alakító színészről!

1. Család:

Édesapja, Dave Robert időjárás jelentőként dolgozik, míg édesanyja, Pati utazási ügynök. Egyébként Boreanaz-ban olasz, szlovák és ír vér is csörgedezik.

2. Rém jó színész:

 


Első szerepe az Egy rém rendes család című sorozatban volt. Christina Applegate, vagyis Kelly barátját alakította néhány epizódon keresztül.

3. Majdnem rock sztár:

Rajongói örömére az Angel című sorozat néhány epizódjában az énekhangját is megcsillogtatta, és szerepelt Dido - White Flag című videóklipjében is.

4. Angyali siker:

Kevesen tudják, de a színészt kutyasétáltatás közben fedezték fel! Ekkor kapta meg a titokzatos Angel szerepét a Buffy, a vámpírok réme című sorozatban, ahol Sarah Michelle Gellar volt a partnere. A szerződése először csak néhány epizódra szólt, de akkora rajongótábora lett, hogy egészen a ’90-es évek végéig főszerepet kapott a lelkével harcoló vámpír megformálásával.

A későbbiekben külön sorozata indult Angel címmel, mely 2004-ig futott, de mindemellett visszatért néhány rész erejéig a Buffy-ba is.

5. Állat barát:

Van két kutyája, Fritz és Bertha Blue.

6. Hobbija a hoki:

Nagy hoki rajongó, a Pittsburgh Steelers és a Philadelphia Flyers a két kedvenc csapata. A Dr. Csont egyik epizódjában pedig lehetősége nyílt arra is, hogy a Los Angeles Kings jégkorong sztárjával, Luc Robitaille-lel együtt hokizzon.

7. Furcsa gyűjtemény:

Sokszor hallunk érdekes dolgokat, hogy miket képesek egyesek gyűjteni nos, a Dr. Csont sztárjának esetében sincs ez másként, ő ugyanis angol stílusú cipőket gyűjt, bármit is takarjon mindez.

8. Végzetes hiba?

El tudjuk képzelni milyen lehetett volna, ha nemcsak Booth ügynök szerepében, de a denevérember jelmezében is rosszfiúkat üldöz? A színész a Batman: Kezdetek című filmben utasította vissza a sötétlovag szerepét. Azért abban egyet kell értenünk, hogy Christian Bale tökéletes volt a szerepre!

9. Egy életen át:

Jaime Bergman színésznővel és egykori playmattel 2001-ben házasodtak össze, azóta van két gyermekük: Jaden és Bella, valamint szerelmüket egy közös tetoválással is megpecsételték. A kínai írásképek a lélek és végzet szavakat jelentik!

10. Dr. Csont:

 


2005-ben megkapta a Dr. Csont sorozatban Booth ügynök szerepét, melynek köszönhetően nemcsak színészi, de írói és rendezői tehetségét is megcsillogtathatta, Boreanaz ugyanis a 100. epizódot beleértve jó pár részt jegyez. Sőt a sorozat harmadik évadjától producerként is közreműködik!

Képek:Tumblr

 

#Sorozat Klub#dr. csont#david boreanaz#érdekességek#Christina Applegate#christian bale

Címlapról ajánljuk