Sorozat Klub

Zooey Deschanel nem hajlandó a terhesség utáni alakjáról beszélni!

rtl.hurtl.hu

2016. április 21. 11:00

Az Új Csaj sztárja tavaly júliusban adott életet kislányának, azóta pedig visszatért a sorozatba és úgy döntött nem kíván többet a testét ért vádakkal foglalkozni, illetve azt is elárulta az anyaságtól valóban felnőtté vált!

A színésznő nem érti, a legtöbb nő miért akar szülés után rögtön úgy kinézni, mint azelőtt. Az Új Csaj 36 éves főszereplője beszélt a család és az önmagunkkal való törődés fontosságáról is:

„Azt gondolom, egy gyerek csak jót tehet valakinek: az ember kreatív és professzionális énjének, és persze a lelkének, szóval szánjunk némi időt magunkra és a családunkra! Egy életet töltünk azzal, hogy elérjünk és megszerezzünk bizonyos dolgokat, de szerintem eközben elszalasztunk jó pár lehetőséget a visszacsatolásra saját magunk számára.”

 
A színésznő és férje, Jacob Pechenik első gyermeke, Elsie Otter állítólag ahhoz is hozzá segítette Deschanelt, hogy valóban felnőttnek érezhesse magát:

„Mivel az, hogy van egy gyerekem nem kis teljesítmény, ettől máris felelősségteljesebbnek érzem magam!”


Amíg a színésznő a családjára és a gyermeknevelésre összpontosít, addig mi élvezhetjük kalandjait az Új Csajban az RTLII-n!

 
Képek: Tumblr
Forrás: self.com, indianexpress.com
#Sorozat Klub#új csaj#zooey deschanel#terhesség#család#Karrier

Címlapról ajánljuk