Sorozat Klub

Robin Tunney elmondta, mi vár Lisbonra

rtl.hurtl.hu

2016. március 22. 16:20

A színésznő persze nem azt árulta el, hogyan végződik A mentalista című sorozat. Csupán arról beszélt, milyen lenne a nyomozónő élete a valóságban.

Tunney hét éve játssza Teresa Lisbon nyomozót, akit Patrick Jane (Simon Baker) segít abban, hogy megoldja a rejtélyes ügyeket, valamint a nő is segédkezik megtalálni Patrick családjának gyilkosát. Ez alatt az idő alatt, ahogy azt már megtudtuk, egymásba szeretnek.



Lássuk, mit gondol a színésznő, merre tarthatna a karakterek élete a valóságban:
 
„Szerintem Lisbon visszavonulna, hogy Patrickel családot alapíthassanak. De nagyjából öt hónapig bírná ezt a nyugalmat. Vissza akarna térni a munkájához, és szerintem vissza is kellene neki. Talán együtt nyitnak egy magánnyomozó irodát, úgy képzelem, hogy utazgatnak, sokat isznak, és közben ügyeket oldanak meg.”
 

A színésznő hozzátette, hogy mindeközben persze, a nyakukban lenne a gyerek, szerinte ugyanis a sorozatbeli pár ezzel is megbirkózna, ahogyan ez idáig minden mással is sikerült nekik.



Tunney azt is elárulta, hogy örül A mentalista sikerének és egyáltalán nem zavarja, ha felismerik az utcán:

 "A forgatások alatt és azóta is gyakran előfordul, hogy oda jönnek hozzám vagy csak látom rajtuk, hogy tudják, ki vagyok, bárkiről meg tudom mondani, hogy a sorozat rajongója-e, látszik a hozzáállásukból, hogy kedvelnek-e vagy, hogy a sorozatot kedvelik.”
 

Azt már tudjuk, mit gondol a színésznő a karakterek sorsáról, de aki kíváncsi mi történik kedvenceivel, az kövesse A mentalista című sorozatot az RTL Klubon!

Kép: Tumblr
#Sorozat Klub#mentalista#robin tunney#simon baker#gyerek#utazás#nyomozás#jövő#rajongók

Címlapról ajánljuk