Sorozat Klub

Jaina Lee Ortiz a valóéletben a táncparkett ördöge

rtl.hurtl.hu

2016. március 21. 16:00

Kevesen tudják, de a detektívet játszó színésznő, hivatásos salsa táncos volt a Rosewood című sorozat előtt. A latin szépség emellett azt is elárulta: szerepéhez rendőri segítséget kap.

A Rosewood című sorozatban Jaina egy eszes nyomozónőt alakít, aki vonakodva ugyan, de beleegyezik, hogy együtt dolgozzon a Morris Chestnut által megformált korboncnokkal Dr. Rosewoodal. A 28 éves színésznő egy interjú során lelkesen beszélt arról, mennyi mindent köszönhet a táncnak:

„A tánc nagyszerű volt, sikerült beutaznom az egész világot: Európát és Japánt is beleértve. A közéspiskolában, én voltam az osztályomban az egyetlen, aki más országokba utazik a hétvégéken, majd visszatér az iskolába, ami elég döbbenetes volt. Emiatt gyorsan fel kellett nőnőm.” - nyilatkozta.
 

Bár a mozgás volt az élete, Ortiz később mégis elcsábult, és színészkedésbe kezdett. Ezt egy főiskolai vizsgafilmnek köszönheti, melyben csupán öt perces szerepe volt. Az eredmény állítása szerint rettenetes volt, így hát ez ösztönözte arra, hogy színjátszás órákat vegyen és elsajátítsa a különböző technikákat. Később a színésznő Los Angelesbe költözött, és nemsokára meg is kapta az átütő szerepet.

A sors furcsasága, hogy Ortiz édesapja a New Yorki rendőrség egyik nyomozója:

„Gyakran kérek tőle segítséget, hogyan beszéljek az áldozatokkal. Hogyan kezeljek egy bizonyos helyzetet. Szerencsére, mindenre tudja a választ!”



A szépséges salsa táncos azonban gyakran ugratja is nyomozó édesapját legújabb szerepével:

„Azt szoktam neki mondani, hogy engem hamarabb előléptettek, mint őt, neki huszonkét évébe telt mindez! Én egy év alatt detektív lettem!"

Nos, reméljük, még sokáig találkozhatunk a jó humorú színésznővel, sőt talán salsa tudását is megcsodálhatjuk a Rosewood című sorozatban a Cool-on!

Forrás: latinofoxnews.com
Képek: Instagram
#Sorozat Klub#sorozat klub#rosewood#nyomozó#tánc

Címlapról ajánljuk