Sorozat Klub

Jake Johnson szerepet kapott a Múmia feldolgozásában

rtl.hurtl.hu

2016. március 18. 13:00

Az Új csajból a visszahúzódó Nick Millerként ismert színész, játszani fog a szörnyeteg történetének legújabb változatában.

Tavaly örömmel láttuk, hogy Jake Johnson tévés szereplőből, mozicsillaggá alakult, felvéve a harcot a dínókkal a Jurassic World-ben. Az őslényekkel való küzdelem után most újabb szerepet kapott egy készülő moziban, a Múmiában, melynek főszereplője Tom Cruise lesz.



Bár a filmet 2017-ben mutatják csak be, azt már tudni lehet, hogy az előző Múmia-filmekhez hasonló felépítésben gondolkodnak az alkotók. A vicces kalandfilmben Johnson, Tom Cruise segédjét, egy tudóst alakít majd, aki megpróbálja a főhőst lebeszélni arról az őrült ötletéről, hogy le akarja győzni a szörnyeteget.



A két színész mellett feltűnik majd még Annabelle Wallis és a Kingsman: A titkos szolgálatból ismert Sofia Boutella, aki magát a Múmiát fogja alakítani. A film sikerességében az alkotók nagyon bíznak, hiszen ezzel párhuzamosan készítikJohnny Depp főszereplésével a The Invisible Man-t, mely a későbbiekben kapcsolódik a történethez.



Mi pedig azt reméljük, hogy a sok elfoglaltság mellett Johnsonnak marad ideje az Új Csajra, így sokáig találkozhatunk még vele az RTLII képernyőjén!

Képek:Tumblr
Forrás: Cinemablend
 
#Sorozat Klub#múmia#tom cruise#johnny depp#kaland#jurassic world

Címlapról ajánljuk