Sorozat Klub

Az Odaát főszereplőinél, már csak a gyerekeik lehetnek cukibbak

rtl.hurtl.hu

2016. február 1. 10:55

Az Instagramon rengeteg trend jön és megy: voltak itt már meztelen modell fotók, szőrös-flitteres hónaljak, szerelmes történetek, cuki kutyák, megannyi trendi outfit montázs és akkor a szimpla gyerekfotókról már ne is beszéljünk! Főleg az Odaátos babákról!

Igen-igen: a kisbabák cukik. Mégis: vajon kiknek vannak a legédesebb csemetéik? Persze, hogy a sztároknak! Közülük is az Odaát-gyerkőcök viszik a prímet, a démonvadász srácok ugyanis előszeretettel posztolnak képeket a gyermekeikről. Ők is tudják a titkot: mi más lehetne nagyobb eyecandy, mint egy helyes pasi, édes lurkókkal?

Az egyébként nemrég még depresszióval küzdő Padalecki instája is jól mutatja, a színész rengeteg erőt merít családjából (és persze a SPN családból, de erről majd máskor):


Ó, és arról se feledkezzünk meg, hogy sorozatbeli testvérével, Jensennel egy utcában laknak, így a rengeteg aprónép folyton együtt bandázik. Nem is meglepő, hogy Jared nagyobbik fia és Jensen lánya, JJ máris szerelmesek:

Az ifjú pár egy babakocsiban bandázott...


Persze, akad itt még cukiskodás, és apa-fia pillanat bőven:



És ha már szóba került Jensen Ackles, emlékezzünk meg a lányos apukákról is, hiszen mindnyájan tudjuk, hogy egy apa minden álma, hogy legyen egy saját kis hercegnője, ami Jensennek megadatott:

És akkor a kis családról is egy kép! Justice itt még pici volt...


Jared és Jensen mellett, Misha Collins - mindenki Castielje - is gyakran bohóckodik gyerekeivel. Sőt az apa-fia estéket is korán kezdik:


Nagyobbik fiával, Westtel - nem mellesleg - saját minisorozatuk is volt, amelyben Misha fia diktálta a recepteket: ő mondta meg mit vegyenek és hogyan főzzék meg... apa pedig egy szó nélkül teljesítette minden kívánságát. És még akkor sem panaszkodott, amikor meg kellett ennie a bizarr kinézetű kajákat.

Ha valaki már végigpörgette volna a színészek adatlapját, vagy csak pusztán még több izgalomra vágyik, nem kell elkeserednie, a fiúk visszatérnek az RTL Klubra az Odaát 7. évadával, hogy még több rejtélyes és hátborzongató esetet göngyölítsenek fel.

És akkor a végére egy emlegetett gyöngyszem! Így főz apa és fia, amikor anyu magukra hagyja őket:

 

Képek: Jared Padalecki, Jensen Ackles és Misha Collins Instagram
#Sorozat Klub#odaát#jensen ackles#jared padalecki#babák#poszt

Címlapról ajánljuk