Showder Klub

Újra a jó poénoktól kuncogtuk végig a hétfő estét

rtl.hurtl.hu

2016. április 4. 23:00

A szezon premier mindig boldogságot hoz: most Szobácsi Gergő, Orosz György, Lórán Barnabás és Al-Gharati Magyed szolgáltatták a hétfői stand up adagunkat. Meg is lett az eredménye: a motivációs szűk pólóktól indulva, egészen a hőlégballon hisztériáig jutottunk.

Az este házigazdája és egyben porondmestere Szobácsi Gergő volt, aki persze nem volt rest két felkonferálás között elnyomni pár poént. Első körben a gyereknevelés, és a velejáró végtelenül para „hogyan tartsam őt életben” kérdéskör került sorra, majd a várandós kismamák kategorizálása is előjött.

Ezek után Orosz György vette át a stafétát, kezdve azzal az általános problémával, amibe valószínűleg már mindannyian belefutottunk: az elborult, hülye címek támadásával. Amikor jóhiszeműen nézelődünk a neten valami érdekes hír után, és szembejönnek a leglehetetlenebb kombinációk. Megvannak? Nem? Akkor Gyuri mesél pár sztorit róluk!

Persze a világ legnyugodtabb ügyintézője is szóba jött, de a lényeg csak ezután következett: milyen a részeg férfi, amikor az asszony elől menekül? Kattintsatok:
 

Gyuri után újra Szobácsi Gergő volt a humorfelelős, aki rögtön elő is kapta a fogyókúrás májkrém példáját. A mit? Tudjuk, amikor az asszony direkt kisebb pólókat vesz, hogy az ember kellőképp felspanolt legyen, és félredobja az apuka testet. Vagy inkább belepréselje magát a mini pólókba…

A koplalás után érkezett Lórán Barnabás, aki – azon túl, hogy beismerte, simán jó festő-mázoló lenne – megismertette velünk, milyen is, ha az ember a magaslati levegőt érezve kap pánikrohamot. Nem jó, maradjunk ennyiben:
 

Az est záróakkordjaként pedig Al-Gharati Magyed lépett a színpadra, akiről nemcsak az derült ki, hogy a lakótársa a szívatás nagy mestere, de az is, hogy érdekes kapcsolatot ápol a székekkel.

Ha lemaradtatok volna a szezonpremierről, itt visszanézhetitek a teljes adást!
#Showder Klub#premier#lórán barnabás#orosz györgy#al-gharati magyed#szobácsi gergő#stand up#humor#poén

Címlapról ajánljuk