Showder Klub

Indul a Showder: pőre testek, néni-figyelés és elborult szomszédok

rtl.hurtl.hu

2015. március 23. 22:00

Vártuk már, kiéhezetten, humor-falatok után kapkodva: és végre visszatértek! A csatorna más, a Showder ugyanis most már kettő, RTL II! A poénok persze egy cseppet sem lanyhultak: ismerős arcok és új felfedezettek a Showder színpadán.

Az új évad Rekop Gyuri vezénylésében indult útjára, aki időnként – a kiszáradástól remegve – meghúzta az ásványvizes üvegét, majd jöhettek is az ironikus átkötések, felvezetések és személyes anekdoták. Többek között a mandarin rejtély is: a gyümölcs és a férfi esete, mielőtt éjfélt ütne az óra?

Gyuri és barátnője eljátszottak már a gyümölcs-gondokkal. De mit is jelent ez? Rekop szerint “van az a felsőbb erő”, aminek hatására a masszív férfi egó is behódol az asszonyi akaratnak, esetében ez az erő a mandarinból jött volt. Azt persze nem szabad elfelejteni, hogy a férfi ilyenkor nemkicsit sérülve esik neki a mandarin pucolásnak.

Utána egy másik Gyurié lett a színpad, Oroszé, hogy konkrétak legyünk, aki nem félt megemlékezni a nudi strand izgalmairól. A sztori azon túl, hogy pőre testekben, érdekes alfelekben, és addig fedett testrészekben is bővelkedett, arra is kitért, mit ér egy korátnsem minőségi zokni a nyári fullasztó melegben. Vagy éppen az arc jól kitervelt takarása, ha az ember anyaszült mesztelenül tolna le egy stand up show-t a tömegek előtt. Volt benne rafkó bőven!


   

Itt persze nem érhetett véget az Orosz-móka, aki gátlástalanul – és szülei konzervatív értékrendjét meghazudtolva – elemezte a párkapcsolatok és buksi – kódnevén: fing – összefüggéseit. Ugyanis adott a szégyenlős kezdet, a kísérletező középút és a szélsőségekig magasodó vég. Mármint a szag, a hang és a szerelem erősségét figyelembe véve. Ó, jaj!

Az este harmadik fellépője Lórán Barnabás, alias TraBarna volt, aki azon túl, hogy szomszédai vélt és valós őrületeiről mesélt – a Vén Genya és fiai találkozását egy szükős lift előterében –, arra is kitért, milyen az, ha az ember talpán benyomják A Pontot. Azt. Amitől érdekes dolgok indulnak be, olyankor, amikor nem kellene és olyan látványosan, ahogyan azt egy cseppet sem szeretnénk. Csúszásból és síkító elégedettségből itt sem lehetett hiány.

Az este utolsó embere, Szikra Laci újoncként dobta rá az első adás I-jére a pontot. Volt itt minden: Jacko pálinka és falusi Super Mario testalkatok egyaránt. Persze Lacink is a nagyi/néni osztályozással lőtte be a humor-gólt! De nagyon! Nem is elemeznénk, lessétek meg Ti is:
 

   

Ennyit a mai estére, jövő héten újra beindul a poén-vonat! Addig is visszanézhetitek a teljes adást az RTL Moston!

#Showder Klub#szikra laci#orosz györgy#rekop györgy#lórán barnabás#trabarna#stand up

Címlapról ajánljuk