RTL+

Az RTL+ Premium felületére érkezik a Kovács Kokó Istvánról szóló dokumentumfilm

rtl.hurtl.hu

2024. szeptember 24. 10:00

Október 5-től elérhető az RTL+ Premium felületén a KOKO című dokumentumfilm-sorozat első epizódja, amely a legendás sportoló életét és sportpályafutását mutatja be.

Az olimpiai-, világ- és Európa-bajnok sportolóról szóló KOKO című dokumentumfilm (gyártó: Wisbro Kft.) négy részben mutatja be Kovács Kokó István életútját, napjainkig. Az első epizódban a bokszoló a gyermekéveibe, a másodikban amatőr boksz pályafutásába ad betekintést. A harmadik a profi sportkarrierjének alakulását mutatja be, míg a negyedik rész a Pablo Chacóntól elszenvedett vereség és az utána következő, napjainkig tartó időszakot ábrázolja.

A dokumentumfilm sorozat különlegessége, hogy A Király című filmsorozat alkotói – Kovács Dániel Richárd rendező, Gosztola S. Ábris operatőr – készítették, akik a sportoló életének valós bemutatására fikciós eszközöket is felhasználtak az archív felvételeken és képanyagon kívül.

A dokumentumfilm-sorozatban a ma is népszerű sportoló kendőzetlenül beszél életének és sport pályafutásának magaslatairól és mélypontjairól. Az érdeklődők megismerhetik azokat az embereket, akik meghatározóak voltak az életében, valamint többek között olyan legendák beszélnek Kokóról, mint Szántó Imre, azaz Öcsi bácsi, Dariusz Michalczewski, vagy Vitalij Klicsko. Az interjúk elkészítésében a népszerű riporter, műsorvezető Szujó Zoltán is oroszlánrészt vállalt.

Az eddig sosem látott felvételeket is bemutató KOKO dokumentumfilm-sorozat október 5-től az RTL+ Premium felületén, október 12-től minden szombat este az X-Faktor után az RTL csatornán.

A műsor hivatalos oldalai:

 

 

#RTL+#kokó#kovács kokó istván#dokumentumfilm#Karrier#életút#Sport#sportoló#boksz#kovács dániel richárd#gosztola s. ábris

Címlapról ajánljuk