RTL Most+

RTL Most+ a Vodafone Magyarországnál!

rtl.hurtl.hu

2021. szeptember 23. 11:55

A Vodafone Magyarország TV HD Basic, Plus, illetve HD Max + Filmbox Pro előfizetői számára elérhető az RTL Magyarország prémium digitális szolgáltatása, az RTL Most+.

A Vodafone Magyarország minden, az RTL Klubot is tartalmazó digitális díjcsomaggal rendelkező előfizetője élvezheti az RTL Most+ digitális szolgáltatást, amely csak televíziós előfizetés mellett vehető igénybe, és aktiválásához a televíziós előfizetést nyújtó szolgáltatóknál igényelhető egyedi kód szükséges. Az RTL Most+ kódra jogosult ügyfelek a megfelelő díjcsomagra történő előfizetés után emailben kapják meg egyéni aktiváló kódjukat. A kód a Vodafone ügyfélszolgálatán a 1270-es telefonszámon is igényelhető, ami szintén emailben fog megérkezni.


Az RTL Most+-ról és a kódokhoz való hozzájutásról a www.rtl.hu/rtlmostplusz oldalon találnak bővebb információt.


Az RTL Most+ platform exkluzív tartalmakat kínál; a televíziós premiereket megelőzve nyújt lehetőséget a sorozatok megtekintésére, vagy éppen az egyes szériák kizárólag ezen a felületen láthatók. Az egyes programokat a megszokottnál jelentősen kevesebb reklám szakítja meg. Az RTL Most+-on élőben, HD minőségben követhetők az RTL Magyarország csatornái, valamint a felhasználóknak lehetősége van Chromecast-támogatás használatára is.

A Vodafone Magyarország előzőekben említett díjcsomagok valamelyikével rendelkező előfizetői számára elérhetőek az RTL Most+ platform exkluzív tartalmai.


Az RTL Most+ kínálatából:
 

Róza mama a makkosszállási Keresztanyu és családja visszatér a képernyőre, hogy harcba szálljanak a polgármesteri címért. A furfangos csempészek pedig garantálják, hogy humorban és izgalomban a negyedik évadban sem lesz hiány. Hamarosan pedig azt is megtudjuk: Ki nevet a legvégén? Ki lesz a makkosszállási polgármester?

A sorozat legújabb epizódjai a televíziós sugárzást követően ingyenes regisztrációval az RTL Most felületen érhetők el. Azok pedig, akik az elejétől szeretnék megismerni a Keresztanyu történetét, az RTL Most+ kódjuk aktiválását követően az összes eddigi epizódot elérik.

 A Mestercukrász új évadában 24 játékos próbálja megolvasztani a szigorú zsűri szívét, de a fináléban ismét csak ketten küzdhetnek meg az ötmillió forintos fődíjért és a Mestercukrász címért. A versenyzőket ezúttal is minden nap komoly szakmai kihívások várják, legyen szó égetett tésztáról, bonbon- vagy éppen fagyikészítésről, de feladat lesz egy közkedvelt koktél újragondolása is sütemény formájában. Az idő most is a játékosok ellen fog dolgozni: a közös sütések alkalmával a séfek továbbra is veszedelmes tempót diktálnak majd! Újdonságként csapatversenyek is nehezítik a játékot – sosem látott feszültséget teremtve ezzel a konyhában!

Visszatérnek a legendák a képernyőkre! Itt a nyár és vele együtt a nosztalgia ideje is: az RTL Most+-ra olyan ikonikus műsorok érkeznek, mint a Barátok közt, a Mónika Show vagy a Balázs Show. Idézd fel a múlt kedvenceit és szórakozz az RTL Most+ felületén!

A History Play RTL Most+-on debütáló exkluzív tartalmaival, közkedvelt filmes kasszasikerekkel és a közönségkedvenc sorozatok legújabb epizódjaival várja a nézőket az RTL Magyarország. A kínálat számos új címmel, folyamatosan frissül, így érdemes időről-időre felkeresni az RTL Most+ felületét az exkluzív, ismeretterjesztő tartalmakért!

A sorozatkínálat is megállás nélkül gyarapodik az RTL Most+ felületén! Elérhető a nagy sikerű amerikai sorozat, a Fantasy Island. Érkezik az ukrán elnök főszereplésével A nép szolgája második évada illetve a korábbi sikertörténet, a Magnum is folytatódik immár a negyedik évaddal.

A népszerű Éjjel-Nappal Budapest sorozat epizódjait pedig már a televíziós premier előtt egy munkanappal megnézhetik a rajongók az RTL Most+ platformon.


Az RTL Most+ platformról bővebb információért és az összes elérhető szolgáltató listájáért kattints ide! 

#RTL Most+#rtl most#vodafone#RTL Magyarország

Címlapról ajánljuk