A Prügyi Duó búcsúzott a Csillag Születiktől

2012. május 12. 22:00

A negyedik élő show is rengeteg izgalmas pillanatott tartogatott, 3 holtverseny után végül a két borsodi fiútól kellett búcsút vennünk. Jövő héten a kiscsillagok két produkcióval készülnek.

22:00 - Aki biztosan folytathatja a versenyt: Juhász Marci, Mészáros János Elek, Szirota Jennifer, Plazma, és a Quantum XXL. A Prügyi Duónak kell búcsúznia a Csillag Születiktől.

21:55 - A szavazás lezárult, a versenyzőket a színpadra szólították.

21:40 - A Csillag Születikben tűnt fel, és most újra a CSISZ színpadán szerepelt a meglepetésvendég Varga Viktor, aki egy indonéz születésű francia énekesnővel, egy igazi világsztárral, Anggunnal lépett fel. Az énekesnő 23 lemezzel büszkélkedhet, amelyet 3 nyelven 33 országban adtak ki. Kapcsolatuk az interneten kezdődött és a Csillag Születik színpadán teljesedett ki.

21:30 - Az X-Faktor csillaga, Wolf Kati Vár a holnap című dalával lépett színpadra a hat versenyző.

21:10 - Juhász Marci az István a királyból ismert Szállj fel szabad madár című dallal készült. A népdalénekes fiú teljesen feltöltődve állt a színpadra, ugyanis példaképével, Deák Bill Gyulával találkozhatott. Hernádi Judit szerint ugyanabba a hibába esett Marci, mint Puzsér, hogy belebújt egy másik ember bőrébe. Hernádi tisztázta, a másik arcát jobban szereti Marcinak. Puzsér azt kéri, legyen szabad végre Marci. Lia bevallotta, a fiú az egyik nagy kedvence, de azt érezte, most kicsit sok a külcsíny. Hajós András azt kérte, akkor is legyen észnél, mikor azt a nagy szabadságot, amit a dal jelent, majd ellene fordítják. Összesen 28 pontot kapott Juhász Marci, aki először igazi rocksztárként állt színpadra gitár és szájharmonika nélkül.

21:00 - Plazma Viszlátot intett, na de nem a Csillag Születiknek, csupán dalában a szerelmének. Hajós azt kívánta Plazmának, ne kelljen ezzel igazából megismerkednie. Hernádi szerint érdekes, hogy egy embernek énekelt, mégis sokakhoz szólt. Puzsér örült, hogy folyamatosan tágítja a célközönségét, szerinte már idősek otthonában is felléphet. Lia örült, hogy újabb oldalát ismerhette meg a fiúnak. Összesen 27 pontot kapott Plazma, aki tisztázta magát előadása után. Elmondta, hogy felháborítónak tartja, hogy olyanokat írtak az újságok, hogy ő kezet emelt a családtagjaira. A rapper ezt gusztustalannak tartja.

20:50 - Szirota Jennifertől Janis Joplin slágerét, a Try-t hallhattuk. Puzsér nagy örömmel látta, hogy kezd jóizlésű előadóvá válni. Lia azon kapta magát, hogy nem bírja levenni róla a szemét. Fantasztikusnak tartja, ahogy a lány gondolatokat közöl. Hajós Andráson most nem tudott akkorát ütni, szerinte nagy még neki ez a dal. Örül neki, hogy nem hányt még logó fejjel wc-ben Jennifer, de szerinte keményebb ez a dal, mint ahogy ő előadta. Fehér Puzsér magát meghazudtolva bevédte Jennifert, és türelmet kért Hajóstól. Összesen 32 pontot szerzett, Hernádi Judittól egy tízest is kapott.

20:30 - A Quantum XXL tagjai Elvis ruhában, Elvis dalokra rázták rongylábukat, majd a produkció végén Elvis pózokkal gyűjtötték be a tapsot és a sikolyokat a nézőtérről. Puzsér azt mondta, amikor a hét fej együtt mozog, még Sárkányölő Szent György sem végezhet velük, de az „SMS-kezű Cézártól” azért óvva inti őket. Lia félt, hogy az ötlet megint a tánc rovására megy, de aztán megnyugodott, mert bedobták magukat a fiúk. Hajós szerint ők már profi showman-ek, Hernádi Judit pedig bevallotta, hét ilyen gyönyörű alsótestet még nem látott, majd 10 ponttal jutalmazta a srácokat. Összesen 32 pontot szereztek a fiúk.

20:20 - Mészáros János Elek Andrea Bocelli gyönyörű dalával lépett színpadra, Lia a kiscsillagot technikailag megdicsérte, mégsem érintette most meg. Hajós is azt mondta, a hangjával nincs baj, de tény, hogy a magas hangok állnak neki jól. Hernádi Judit szerint pont technikailag van baj, és a mély hangokat jobban kéne gyakorolnia. A fehér Puzsérnak tetszett a produkció, szerinte szép, igényes előadás volt az övé. Összesen 27 pontott hozott Mészáros János Eleknek Bocelli.

20:10 - Az egyéni produkciók sorát a Prügyi Duó kezdte Stevie Wonder: Isn’t she lovely című dalával. A fiúk ezúttal mindketten zongorához ültek. Hajós Andrásnak nagyon jól esett ez a kis örömdal, majd - sanda pillantással Puzsér felé - közölte, aki ezt a dalt nem szereti, jó ember nem lehet. Hernádi Judit is megdicsérte a srácokat. Puzsér azt mondta, ha most Geszti Péter lenne, azt mondaná, ez egy „prügyes” produkció volt, tetszett a keményszívű kritikusnak is, ugyanis azt mondta, most jutottak el odáig, hogy már nevet is választhatnak maguknak. Lia örült, hogy mindketten zongoráztak. Összesen 26 pontot kaptak a borsodi fiúk.

20:00 - A Csillag Születik utolsó párosa: Szirota Jennifer és Mészáros János Elek volt, akikről kijelenthetjük, hogy mindössze egyetlen dolog közös bennük, az éneklés. Puzsér szerint érdekes, ahogy egy tizenéves lány és egy 40-es férfi a szerelemről énekel, de gratulált nekik. Liát újfent meglepte Jennifer hangterjedelme, és megdicsérte János Eleket, hogy ügyesen hozzásimult a lány hangjához. Hajós András Mészáros János Elek szépségére tért ki meglepő mód, és Hernádi Judit is elégetett volt az összeszokott „furcsa párossal”.

19:50 - Borsod büszkeségei, Juhász Marci és a Prügyi Duó közös produkciója következett. Caramel Ne ébressz fel című dalában összerakták mindenüket, amijük van: volt szájharmonika, zongora, és gitár is. Liának mégis a zenével volt gondja, Hajós András szerint azonban jó kis puzzle-darabkák voltak, de azért van még mit gyakorolniuk, ha együtt akarnak zenélni a jövőben. Hernádi Judit szerint nem játszottak eleget egymással az énekesek, Puzsér pedig azt javasolta, az autonómiára törekedjenek.

19:40 - Az első páros Plazma és a Quantum XXL volt Mc Hammer dalával, akik már kisfilmjükben azt ígérték, hatalmas bulit csapnak. Egy kisebb szerepcsere is kialakult a színpadon, ugyanis Plazma úgy tekerte a csípőjét, mintha ő is táncos lenne, a Quantum-os fiúk pedig megcsillogtatták raptudásukat is. Hernádi Judit nagyon örült, hogy összekeverték egymás tudását, és befogadták egymást. Puzsér szerint szórakoztató paródia volt a produkció. Lia azt érezte, motiválják egymást a fiúk, és egységes előadás volt. Hajós kicsit hiányolta Plazma nagyképűségét, de ő is elégedett volt.

19:30 - Lilu és Ördög Nóra igazi nyári szettben, csipkés hófehérben léptek színpadra, és közölték a jó hírt, ma nem kettő, hanem csak egy versenyzőtől búcsúzunk adás végén. Puzsér Róbert is angyali fehérben tündökölt a zsűriben, de Hajós szerint attól még hentes marad. Puzsér leszögezte, ma a fényes oldalát mutatja. Lia a nézőktől várja a meglepetést, nagyon kíváncsi, kitől kell ma búcsúznia. Hernádi Judit bevallotta, közel állnak hozzá a versenyzők, ezért nemcsak odakint tombol vihar, hanem a szívében is.