Bulvár

Deák Bill Gyula felesége nem kért a kemoterápiából

rtl.hurtl.hu

2022. augusztus 5. 11:08

Marikánál nem először találtak rossz indulatú daganatot.

Deák Bill Gyula és felesége, Marika sok megpróbáltatáson ment már keresztül. Sajnos az idei év elején ismét tumort találtak Marika mellében – írja a Blikk.

12 évvel ezelőtt már diagnosztizáltak rosszindulatú daganatot Marika mellében. Akkor az énekes feleségét megműtötték, a tumort eltávolították, sugárkezelésen és kemoterápián kellett részt vennie, ami nagyon megviselte az asszonyt. Marika nehezen viselte a kezeléseket, és párja is nagyon aggódott érte, olyannyira, hogy szívrohamot is kapott.

Marikát márciusban megoperálták és eltávolították a tumort. Az operáció sikeres volt, és Marika pár nap után haza is térhetett. Bár fizikailag jól érzi magát, a tüdőproblémája miatt nehezen viseli a szokatlanul meleg időjárást – árulta el Deák Bill Gyula a Blikknek.

Marika azóta is kezelés alatt áll és rendszeresen jár kontrollvizsgálatokra, azonban orvosai javaslata ellenére sem hajlandó ismét kemoterápián és sugárkezelésen részt venni. Ezek helyett a gyógyszeres kezelést választotta, és reménykednek abban, hogy ez is meghozza a várt eredményeket és a gyógyulást.

Nem szeretnék ismét kezelést, elég volt belőle tizenkét évvel ezelőtt. Nagyon rosszul viseltem, és azt a borzalmat nem akarom újra átélni! Egyébként sem vagyok most jól lelkileg, a napokban temettük el a nővéremet, ami nagyon megviselt

– nyilatkozta Marika a Blikknek.

Az énekes minden nap imádkozik a feleségéért, a hétköznapokat vele tölti, hétvégenként pedig a zenekarával, a Deák Bill Blues Banddel járja az országot.

Nyitókép: RTL Híradó

#Bulvár#deák bill gyula#marika#rák#sugárkezelés#kemoterápia#műtét#elutasítás

Címlapról ajánljuk