Portré

Makranczi Zalán: Mindig kérdeztem, hogy hol van a helyem nekem ebben a családban

rtl.hurtl.hu

2024. március 27. 9:33

Hogyan illeszkedett be a nagymúltú Szinetár családba, és mit tett hozzá Makranczi Zalán életéhez az El Camino? Miért döntött úgy, hogy A renitens castingjára már úgy megy, hogy külsőleg is igyekszik megformálni sorozatbéli karakterét, Dobler századost? A Portré legújabb részében ezekre a kérdésekre is választ kaphatunk, de megtudhatjuk azt is, miért nem engedte az anyukája Makranczi Zalánnak, hogy vízilabdázzon.

Makranczi Zalán apósáról, Szinetár Miklósról azt mondta: mindenről mindent tud. Feleségéről, Szinetár Dóráról pedig azt, hogy a zenés színházról tud mindent. Anyósa, Hámori Ildikó pedig az „egész világirodalmat eljátszotta” a Nemzeti Színházban. Ebbe a családba került be a miskolci Makranczi Zalán, aki sokáig kereste a helyét, egy idő után azonban elengedte a kérdést. Egyebek közt Erről is mesél A renitens című sorozatban Dobler századost alakító színész a Portréban. 

Barabás Éva és Makranczi Zalán teljes beszélgetését az RTL streamingfelületén, az RTL+-on lehet megnézni.

Makranczi Zalán alkatát és fegyelmezettségét látva lehetett volna olimpiai bajnok vízipólós, aki mondjuk most éppen edzőként átvenné a csapat irányítását. De úgy tűnik, nem ez volt a dolga a világban. Most éppen kilenc darabban játszik, szinkronizál és forgat, ő játssza az RTL bűnügyi vígjátéksorozatának egyik főszerepét, Dobler nyomozót. 

A vízilabdás karrier nem rajta múlt, ő szeretett volna az lenni, de anyukája nem engedte meg. A beszélgetésből az is kiderül, hogy miért, és Makranczi Zalán azt is elárulja, mit gondol erről a döntésről.

A fent kattintható videóban mesél még arról is, hogy

  • mi közös benne és az általa alakított Dobler századosban;
  • miért szereti A renitens című sorozatot, amit az RTL+-on is nézhet;
  • 20 év gyaloglás után miért most szerezte meg a jogosítványát;
  • mit adott neki az El Camino;
  • és mi köze van a tradicionalista filozófusokhoz. 
#Portré#Videó#barabás éva#makranczi zalán#színész#el camino#szinetár dóra#színház#ma

Címlapról ajánljuk