Portré

Csókkal megszerzett szerep, fegyveres üldözés, pofozkodás – fény derül Fodor Zsóka titkaira

rtl.hurtl.hu

2024. február 14. 15:31

A színésznő a Portréban mesélt arról, hogyan lett Fodor Erzsébet Gizella Máriából Zsóka, hányszor szeretett bele színésztársába, miket tett meg egy-egy szerep kedvéért, és arról is mesélt, milyenek most, 82 évesen aktív mindennapjai. Kiderült, miért nincs saját lakása, és elmondta a véleményét arról is, szerinte miért igaz, hogy a pénz boldogít. A teljes beszélgetés az RTL+-on látható.

Akinek nincs pénze, az boldogtalan ember, és mindenről negatív a véleménye. Az élet ma már a pénzről szól. A kultúra is a pénzről szól. Az a színház működik, aminek van pénze. Az a színház, aki nem kap pénzt, nem tudja kitermelni. Aki nem kap pénzt, az meghal 

– fogalmazott a színésznő a jelenlegi helyzetről, majd hozzátette, „nagyon haragszom, mikor neves kollegáim telekiabálják a sajtót, hogy milyen kicsi a nyugdíjuk, senkinek nem jutott eszébe, hogy meg fog öregedni.”

Fodor Zsóka már 14 éves korában elkezdett dolgozni, megtanulta, senkire nem támaszkodhat, csak magára számíthat.  A Portréban azt is elárulja, szerinte mire van szüksége idős korában az embernek ahhoz, hogy úgy érezze, él.

Fodor Zsóka nemrég betekintést engedett az rtl.hu-nak a legkedvesebb emlékei közé, megmutatta, hogyan nézett ki gyerekként és mesélt a férjeiről is. A riport itt található.

Fodor Zsókát Kamillaként … a szomszéd tehene című új sorozatban is megnézhetik az RTL+-on! A Portré teljes beszélgetése az RTL+-on látható.

#Portré#Videó#barabás éva#fodor zsóka#színház#Kultúra#színésznő#ma

Címlapról ajánljuk