Portré

Bátorság kell az élethez!

rtl.hurtl.hu

2015. február 25. 18:22

A Portréban Barabás Évi egy bátor nővel beszélget. Singer Magdolnát egy rákos megbetegedés vezette arra az útra, amely aztán a hivatása lett.

Két váláson túl arra is rájött, hogy bizony el kell gyászolni a válást, szakítást is. Azóta terápiás csoportokat tart olyan embereknek, akik egyedül nem tudják feldolgozni egy–egy kapcsolat veszteségét. Közben a Hospice házból - ahol önkéntes segítő - erőt merítve, gyásztanácsadóként is dolgozik.

62 éves, ám korát meghazudtoló erővel, lendülettel veti be magát a hétköznapjaiba, sugárzik belőle az optimizmus, és mindig mosolyog. A bátorsága mellett gyávaságáról is beszél, ezek persze kimerülnek a sötétségben és a magasságtól való félelemben. Éppen ezért kipróbálta a bungee jumpingot, gyalogolt a Himaláján is, most pedig a sárkányrepülést tanulja.

Évekig kirakatrendezőként dolgozott, de nem érezte a helyét a világban, ezért változtatott. 38 évesen öregnek és butának érezte magát, 48 évesen pedig megszerezte első diplomáját. Könyvéből az egyetemen tanítanak, regényeit pedig szomjazva olvassák a reményvesztettek.
Singer Magdolna megmutatta, hogy van miért élni, hogy soha nem késő, és azt üzeni, hogy merjünk bátrak lenni!

Nézze meg a Portré adását itt!
#Portré#barabás éva#válás#szakítás#terapeuta

Címlapról ajánljuk