Portré

A hamisítatlan angol humor nagyágyúja, John Cleese

rtl.hurtl.hu

2014. december 16. 13:18

D. Tóth András egészen Londonig utazott, ahol a Monthy Pyton nagyágyúja, John Cleese fogadta stábunkat. John mindig kilógott a sorból, nemcsak a humorával, hanem majd' kétméteres magasságával is.

Szerencsésnek tartja magát, hiszen abban a kisvárosban, ahol ő született, a könyvelők és az ügyvédek vitték a legtöbbre. A szerencséhez véletlenek sorozata is kapcsolódott, mert ha a pub, ahol a barátaival lógott messzebb lett volna, John Cleese fergeteges humora örök titok maradt volna. Aztán a feltétlen bizalom, melyet a Monthy Pyton kapott sem mellékes, szóval John szerint ezek a kellékek együttesen tették őt azzá, aki lett.

A történések sodrásában a főszerepek, mellékszerepek, forgatókönyvírás és az Oscar jelölés is mind visszaigazolásai annak, hogy minőségi munkát végzett. John magánéletében is nívós humorral bír, hiszen négyszer nősült. Londonban él, de állandóan meg van fázva, ezért a telet Amerikában tölti.

Kulisszatitok, szerelmek, barátság és persze a tagadhatatlan angol humor dedikálva, a Portré nézőinek vasárnap éjjel az RTL Klubon!

Nézze meg itt a Portré adását!

#Portré#john cleese#humor#d.tóth andrás

Címlapról ajánljuk