Portré

Mamma Mia-titkok Sasvári Sándor szemszögéből

rtl.hurtl.hu

2014. október 17. 18:05

Mamma Mia! Ha nem is dalban, de szóban minden fontos részletet megtudunk erről a népszerű musicalről, személyesen a Pierce Brosnant alakító magyar főszereplőtől. Barabás Évi vendége, Sasvári Sándor volt.

Sasi, ahogy kollégái és barátai szólítják, nemcsak a Mamma Mia musical szerepében mozog otthonosan, hanem számos itthoni és külföldi szerepben is bizonyította már a színpadra termettségét. Habár a neve nemcsak a zenés darabok kedvelőinek ismert, a castingokon neki is ugyanúgy részt kell vennie, mint bárki másnak.

Tehetsége már gyermekkorában kitűnt, ezért zenei általános iskolába íratták a szülei, de nem titkolt szándékuk volt az is, hogy az ő álmaik, vágyaik a gyermekükben éljenek tovább. Sasi édesanyja Kanadában él, de egy-egy skype csevegés során szívesen énekelnek egymásnak, ugyanúgy, ahogyan réges-régen, amikor még a Mester utca patadobbanásoktól volt hangos.

Innen hát a lovak iránti szeretet, amit Sasi máig megőrzött, sőt, aktív díjugratóként versenyeken is szokott szerepelni. Sok-sok kedves sztorit őriznek a lovardák, a Mátrában megbúvó nyaralók, és a tékozló westie kutya is, Sasvári Sándor történetein keresztül. A fiatalság titkáról, a színpadhoz és a Szent György lovagrendhez méltó életmódról, a vasárnapi Portréban mindent megtudhatnak.

Nézze meg itt a Portré riportját!

#Portré#mamma mia#musical

Címlapról ajánljuk