Oltári csajok

A sorozatról...

rtl.hurtl.hu

2019. június 28. 10:51

Az „Oltári Csajok” Budapesten játszódó, mai ihletésű, romantikus telenovella, amiben három fiatal lány, az Erdész nővérek, a boldogságot, sikert és a szerelmet keresik. 

A történet a mesékre jellemző könnyedséggel, kedves, néhol játékosan túlzó csavarokkal szórakoztatja a nézőt.  A három, vidékről a városba költözött lány kalandjai, és egy mesés esküvő lehetősége adja meg a történet gerincét. No meg egy testvéri árulás, ami már rögtön az első epizódban az egész család életét felforgatja.


Karrier, szerelem, hatalom - Mindhárom lány más-más, oltárhoz vezető, utat jár be, de az utolsó pillanatig nem lesz biztos, hogy ez az út helyes-e, és végül ki mondhatja ki a boldogító igent. 


Bár mindhárom lány történetében fontos szerepet játszik a szerelem, és mindhárom lányra már a történet elejétől vár egy-egy ideális társ, a lányok élete nem csak a párkapcsolat keresésében merül ki.  A középső lány (Hajnal) a szakmájában akar a legjobb lenni, a legkisebb lány (Piros) számára családja boldogsága a legfontosabb, míg a legnagyobb lány (Angélát) a hatalomért képes bármit megtenni.  A nézők a sorozat végéig izgulhatnak, hogy vajon melyik lány jár a helyes úton, és kinek kell újrakezdenie az életét. Ami biztos, hogy az „Oltári csajok” egy telenovella, így már az első epizódtól ígéretet tesz a nézőnek, hogy a történet végére minden titokra fény derül, és mindenki azt a végzetet kapja, amit megérdemel.

Címlapról ajánljuk