Törőcsik Dániel és Bíró Bea

Törőcsik Dániel és Bíró Bea

Mióta alkottok egy párt?

Dani: Kettő éve vagyunk együtt.

Bea: 2 éve és 1 hónapja, de ha a 8 hónapos udvarlást is belevesszük, akkor 2 év 9 hónap.

 

Hogyan ismerkedtetek meg?

Dani: Éppen az edzőteremben voltam Hamburgban, amikor nyomkodtam a telefonomon a Facebookot, és kidobta Bea profilját nekem az app. Bejelöltem, ami abszolút nem jellemző rám, és ő pár perccel később el is fogadta a jelölést! Ezután ráírtam, hogy megköszönjem és onnantól azt hiszem, nem telt el nap, hogy ne beszélnénk. :)

Bea: Én Hong-Kongban voltam, Dani pedig Hamburgban, amikor bejelölt Facebookon. Azon a napon kezdődött a 8 hónapos udvarlás. :)

 

Hogyan jellemeznétek a kapcsolatotokat?

Dani: Elég olaszos. :) Nehéz és kemény karakter mind a kettőnk, de nagyon jól működünk együtt. Nagyon jól működnek a női és a férfi szerepek, és abszolút támogatjuk egymást mindenben. Jó csapatot alkotunk együtt. :)

Bea: A mi kapcsolatunk a tűz meg a víz helyett 2 tűz. :) Nagyon olaszosak vagyunk, de végtelenül tiszteljük egymást. Ez talán a titka annak, hogy bár két rettentően erős és határozott karakter vagyunk, az egymás iránt érzett végtelen tisztelet és gyengédség segítségével minden akadályt átugrunk. A miénk olyan szerelem, hogy amikor Dani hazajön egy hét Hamburg után, még mindig remeg a térdem, amikor megcsókol.

 

Mi a foglalkozásotok?

Dani: Én tetoválóművészként tengetem a napjaimat. :)

Bea: Office manager, pénzügyi asszisztens és HR. Korábban high fashion modell és műsorvezető.

 

Mivel töltitek a szabadidőtöket? Mi a hobbitok?

Dani: Én imádom a csöndet. :) Sajnos kevés olyan idő van, amikor ne nyüzsögne valaki vagy valakik körülöttem, így nagyon élvezem, amikor a szabadidőmben van egy kis csönd és egyedül lehetek. Persze nem mindig ez van, ebből van kevesebb, mert ha úgy van szabadidőnk, hogy mind a kettőnknek egy időben, akkor mindig csinálunk valami közös programot. Egyébként szeretek moziba járni, sportolni, teniszezni, vagy éppen csak semmit sem csinálni és dögleni a tv előtt.

Bea: Személyi edzővel edzés, műsorvezetés (rendezvényeken való konferálás), progizás Danival. :)

 

Mik a legjellemzőbb tulajdonságaitok?

Dani: Nyitottság, megfontoltság, tűz, maximalizmus, túlagyalás :)

Bea: Életvidám, mindig pozitív, határozott, szeretetét nagyon kimutató, egyenes (néha kicsit túlságosan), csajosan sértődékeny vagyok. Mindenem a pörgés, igazi csapatjátékos vagyok, hiszen van egy egypetéjű ikertestvérem. :)

 

Milyen félelmeitek, fóbiáitok vannak?

Dani: Én nem nagyon bírom a bogarakat. :S Nem szeretem, ha bejönnek a lakásba, én sem megyek hozzájuk. :)

Bea: Félek a pókoktól és utálom a port.

 

Miben vagytok jók?

Dani: Azt hiszem nagyon jól kiegészítjük egymást és jól össze tudunk dolgozni. Én azt gondolom, hogy a logikai dolgokban elég jó vagyok.

Bea: Mindenben, kivéve én a logikai feladatokban. 😂

 

Mi a gyengeségetek?

Dani: Hát azt hiszem, hogy bár nagyon sokat kommunikálunk, előfordul, hogy figyelmetlenek vagyunk a beszélgetések alatt. Nagyon sok mindent akarunk hirtelen közölni a másikkal, és olyankor sokszor kimaradnak fontos infók a másik mondandójából. :D

Bea: Anyukám azt tanította, hogy olyanok nincsenek! Mindent 100%-osan oda kell tenni. :)

Legnépszerűbb videók