Nyerő Páros

Megyeri Csilláék nyerték a 2022-es Nyerő Párost

rtl.hurtl.hu

2022. október 14. 22:37

Csilla és Zsolti Danival és Beával került a fináléba, ahol a korábban kiesett párok döntöttek a sorsukról.

Az elődöntőben Enikőék, Daniék és Csilláék embert próbáló küzdelemben virágokként szálltak versenybe a döntőbe jutásért, Enikő és Szabi azonban 26 perc esőben állás után úgy döntött, hogy nem folytatja tovább. A játék végén Bea zokogásban tört ki, mert valóra vált az álma, és ott lehetett Danival a két legjobb pár között.


A finálén megjelent az összes korábban kiesett pár, ám mielőtt leadták volna a voksukat, Sebestyén Balázs arról kérdezte őket, hogy milyen hatással volt a műsor a kapcsolatukra, és mi történt velük a kiesésük után. Míg Hódi Pamela arról számolt be, hogy azonnal belevetette magát az otthoni teendőkbe a Nyerő Páros villából való távozásuk után, Lotfi Begiék a házasságuk alakulásáról meséltek:

Költözök azóta

– mondta viccelődve a DJ felesége, aki először mindenkit sokkolt kijelentésével.


Törőcsik Daniék és Molnár Zsoltiék még egyszer összecsaptak egymással egy utolsó játékban. Az emlékkapszulákkal a műsorvezető a fiúk gyorsaságát és a lányok memóriáját tette próbára. Csilláék további 580 ezer forint gyűjtöttek, míg Daniék 335 ezer forinttal növelték a széfben felhalmozott pénzüket.


Ez után már nem maradt más hátra, mint a szavazás. Begiék, Béciék, Pameláék és Veráék Csilla és Zsolti párosára, míg Patrikék és Enikőék Daniékra voksoltak, így a 2022-es év Nyerő Párosa Megyeri Csilla és szerelme, Molnár Zsolt lett.


Az influenszer a – Dér Heni párja által készített – trófea átvétele után azt is elárulta, hogy mire költik majd a nyereményüket, és megígérte, hogy mindegyik párt meghívják majd új otthonukba, Sebestyén Balázs viszont beletrollkodott a nyertes pár beszédébe.


Sebestyén Balázs és Kabát Peti szerint fordulatos és őrült évad volt az idei, és a búcsúzáskor azt is megemlítették: bíznak benne, hogy egy év múlva ismét velük tartanak a nézők.

Reméljük, hogy jövőre is találkozunk

– mondta titokzatosan a műsorvezető, utalva ezzel egy újabb évadra.

A műsorvezető végezetül hármasra értékelte Kabát teljesítményét az idei Nyerő Páros évadban. Balázs úgy érzi, hogy ki kell majd pihennie a segédjével töltött időt, azonban egyelőre szó sem lehet pihenésről, hisz hétfőn kezdetét veszi a Celeb vagyok, ments ki innen! Vadon Jani nagy lelkesedéssel érkezett meg műsorvezetőtársa irodájába, ahol hamar szembesült a kegyetlen valóssággal.

Ne szívassál már! Rohadjál meg!

– mondta, miután egyedül maradt Balázs bőröndjeivel.

#Nyerő Páros#megyeri csilla#molnár zsolt#6. évad#20. rész#nyertes#győztes#eredményhirdetés#szavazás#törőcsik dani#bíró bea

Címlapról ajánljuk