Nyerő Páros

Szerdán este kiderül, melyik párosnak kell elsőként búcsúznia a játéktól!

rtl.hurtl.hu

2016. augusztus 31. 18:00

Egy pár ma elhagyja a Nyerő Páros villáját. A jelenlegi állás szerint Eszter és Peti, valamint Anna és Mikike állnak a veszélyzónában, ez azonban a mai páros kihívást követően változhat.

A beköltözést követően rögtön egy játékkal kezdődött a párok megmérettetése. Először a lányok bizonyítottak, amikor egy pallón kellet végig egyensúlyozniuk. A mélységtől és a magasságtól való félelem azonban sokaknál közbeszólt, így Valkó Eszter és Peller Anna elbukták a párjuk által kockáztatott összeget. A többi lánynak sikerült teljesíteni a feladatot, így ők növelték szerelmükkel közös pénzüket.
 

Az első adás után a következő lett az állás:
 

 


Legutóbb a fiúkon állt a sor, hogy bebizonyítsák, ők ismerik legjobban a párjukat. Mindössze három kérdésre kellett helyesen válaszolniuk a győzelemhez. Ez sokaknak nehézséget okozott, főleg, hogy kedvesük személyes tárgyai is kockán forogtak egy-egy válaszadáskor. Király Peti például rosszul tippelt, amikor Dóri legnagyobb félelmét kellett megneveznie, ez egy kisebb összezörrenést is okozott kettejük között. Gergely Robi pedig nem gondolta volna, hogy ha Timi tehetné, tíz évvel fiatalabbá varázsolná őt, ezért kicsit meg is orrolt szerelmére. Végül csak GaboZsolti és Gergő mentette meg párjuk legféltettebb holmijait.
 

A második adást követően így alakult az állás:
 

 


Ma egy páros kihívás vár a versenyzőkre. Ha sikerül teljesíteniük a feladatot, kétszázezer forintot nyernek, így jelentősen átalakíthatják a mezőnyt.
 

A rettegett veszélyzóna két párost érint majd: akik a legkevesebb pénzzel rendelkeznek, és akik a legrosszabbul teljesítették a páros feladatot, így bárki lehet a ma esti kieső. A döntés végül hat pár kezében lesz, akik leteszik a voksukat azok mellett, akikkel a továbbiakban szeretnének együtt élni, és versenyezni. A legkevesebb szavazatot gyűjtő pár kénytelen elhagyni a villát.
 

Nézd meg a ma esti adás előzetesét!
 

#Nyerő Páros#kiszavazás#kiesés#eredmény#esélylatolgatás

Címlapról ajánljuk