Nyerő Páros

Muri Enikő hálószobatitkokat árul el, Hódi Pamela párja magabiztos a szexben, Sebestyén Balázs kikészül – aranyat érő percek az idei Nyerő Párosból

rtl.hurtl.hu

2022. december 28. 9:19

A sztárpárshow hatodik évada is bőven tartogatott meglepetéseket. Most megmutatjuk, melyik pillanatokat szerettétek a legjobban!

5. Muri Enikő már a legelső percben kiakadt

A Nyerő Páros hatodik évadának első beköltözői Muri Enikő és Tóth Szabi voltak. Párkapcsolatukat egészen a műsor kezdetéig nem verték nagydobra, így a közösségi oldalakon sem posztoltak a szerelmükről. Enikő ennek ellenére nehezményezte, hogy a párja nem törölte az exével közös képeket a Facebookról.

Annak idején úgy kellett neked könyörögni, hogy legalább a smacizós képeidet szedd már le, mert k*rvára zavar

– fakadt ki, majd fogta magát, és kisétált interjú közben.

4. Lotfi-Schadi Réka vallomása mindenkit sokkolt

A Fináléban visszatértek a kiesett párosok, és arra is fény derült, mi történt velük, miután távoztak a Nyerő Páros villájából. Hódi Pamela azonnal belevetette magát az otthoni teendőkbe, Lotfi Begiék bejelentése pedig rendesen megdöbbentette a többieket.

Költözök azóta

– vallotta be Réka.

3. Muri Enikő intim hálószobatitokról rántotta le a leplet

Az egyik játékban Tóth Szabinak vakon kellett pizzát készítenie, miközben párja instruálta. A Sugarloaf énekesnője egyszer csak pikáns részletekkel dobta fel a sütést, amitől még Sebestyén Balázs szemei is kikerekedtek.

Gyúrjad, ahogy a cicimet szoktad!

– biztatta szerelmét.

2. Hódi Pamela a szex miatt szeretett bele Tóth Bencébe?

A fiúknak egyszerre több dologra kellett koncentrálniuk a Home office elnevezésű játékban, és eközben még rengeteg érdekességet is képesek voltak elárulni párjukról és a kapcsolatukról. Így derült ki többek között az is, hogy Tóth Bence két hónapig koplalt, hogy meg tudja venni Pamelának a gyémánt eljegyzési gyűrűt, majd azt is megtudhattuk, hogy Bence szerint miért szeretett bele a felesége:

Jó vagyok az ágyban.

1. Bíró Bea teljesen kikészítette Sebestyén Balázst

Bőven tartogatott még meglepetéseket a Home office játék. Törőcsik Dani szinte minden kérdésre tudta a választ szerelmével kapcsolatban, így derült fény arra a különös szokására is, hogy ha Bea meglát egy pálmafát, azonnal odaszalad és megöleli. A korábban modellként dolgozó lány lelkesen ugrándozott végig a játék alatt, és egy picit sem fogta vissza magát a mindent elsöprő szurkolás közben. Nézd meg, hogyan reagált Balázs a lány pörgős stílusára és gyermeki lelkesedésére!

#Nyerő Páros#RTL Klub#legjobb#legemlékezetesebb#legnézettebb#pillanat#best of#top5#Videó

Címlapról ajánljuk