Nyerő Páros

Béci és Bea csörtéje borzolta a kedélyeket a Nyerő Páros villában

rtl.hurtl.hu

2022. október 12. 22:51

A lányok játéka balhéval ért véget, miután Béci rosszindulatúnak nevezte Beát. Vitájuk a villában folytatódott, majd Dani is összeszólalkozott barátnőjével.

A Nyerő Páros utolsó szimpátiaszavazásához közeledve Béciék és Csilláék megerősítették a szövetségüket, és kezet fogtak, hogy jóban-rosszban segítik egymást a játék hátralévő részében.

Az lenne a legfontosabb, hogy mi megvédjük egymást

– mondta a rapper új támogatóinak.


A szerdai játékban a lányok a többiekkel kapcsolatos véleményükről adtak számot. A feladat során Béci beleállt Beába – rosszindulatúnak nevezve őt –, aki nem hagyta szó nélkül a személyeskedést, így elszabadult a pokol a „hivatalban”.

Mennyire bunkó vagy b***meg, hogy nem nézel a szemembe?!

– fakadt ki Bea.


Mivel Norina és Csilla is taktikai megfontolásból Szabi csekkjeit gyűjtötte, így ők elveszítették a feltett tétet, és ezzel – két forint híján – majdnem lenullázták magukat. Daniék viszont a téten feltett összegen felül további 360 ezer forintot, míg Zsoltiék 260 ezer forintot nyertek.

Dani és Bea a villába visszaérve kibeszélték a történteket, és bár a tetoválóművész szerint igaza volt a lánynak, amikor kiállt magáért Bécivel szemben, a stílusa hagyott némi kivetnivalót maga után. Bea ezután sértegetni kezdte Norinát, ami egyáltalán nem tetszett Daninak.

Én nem egy Norina vagyok, aki csak mekegni-makogni tud

– mondta a lány.


Béci úgy érezte, Bea átlépett egy határt a játékon mutatott viselkedésével, ezért a villába visszaérve leültek, hogy megbeszéljék egymással a nézeteltérést.

Engem ez felhúzott és ez hatással van az itteni játékomra is

– mondta a rapper, majd kijelentette, hogy egy dolog van, amit nem szeret Daniban, és ez nem más, mint Bea.


Este azok a játékosok ültek le beszélgetni egymással, akik eddig nem igazán kerültek közel egymáshoz, így Bea Zsoltival, Enikő Bécivel, Norina Danival, Csilla pedig Szabival töltött egy kis időt. Később Dani elmesélte Beának, mi történt a Norinával folytatott beszélgetésen, a lánynak viszont egyáltalán nem tetszett az, amit a párjától hallott, így vitával zárták a napot.

Nem kell nyalni a seggüket, mert rohadtul beleálltak a csajodba

– akadt ki, Dani viszont azért háborodott fel, mert a barátnője meg akarta mondani neki, hogy mit tegyen.

Engedd meg a párodnak, hogy olyan legyen, amilyen

– mondta a tetoválóművész.

 

A következő részben: „Hülye ez? Válópert akar tőlem?” – Megyeri Csilla párjára nagy felelősség hárul
A Nyerő Páros következő részében testet ölt a Hang, méghozzá az egyik versenyző személyében, a játék pedig hidegzuhanyként éri a lányokat. További részletek 21 órától az RTL Klubon.

#Nyerő Páros#összefoglaló#6. évad#18. rész#törőcsik dani#bíró bea#barátnő#rácz béla#béci#young g#vita#rosszindulat#konfliktus

Címlapról ajánljuk