Nyerő Páros

Hódi Pamela olyat tett, amivel megingatta Megyeri Csilláék bizalmát?

rtl.hurtl.hu

2022. október 3. 22:49

Az influenszer a szívére hallgatott a taktikázás helyett, veszélybe sodorva ezzel barátnőjét.

A reggelt egy közös étkezéssel indították a sztárpárok Patrik és Betti jóvoltából, akik egy általuk készített reggelivel hálálták meg, hogy bent tartották őket a többiek Szabival és Enikővel szemben.

A reggeli készítése közben derült ki, hogy ki a főnök Patrikék kapcsolatában:


A negyedik fordulót egy emlékezetes táncversennyel kezdték a játékosok. Arról, hogy ki milyen táncstílussal lépett színpadra, a szerencse döntött. Pamela és Bence egészen Brooklynig repítették a többieket hiphop táncukkal, Dani és Bea balett előadása szerelmük történetét mutatta be, Csilla és Zsolti a diszkó királynője és királya voltak, Béci és Norina tangójukkal varázsoltak forró hangulatot a táncparkettre, Patrik és Betti pedig egy pörgős akrobatikus rock and roll performanszt adtak elő.

Így készültek fel a párok:


A produkciók után a fiúk és a lányok is külön-külön pontozták a többi párt. Míg néhányan a szívükre hallgattak, voltak, akik a taktikát választották a szavazáskor. Pamela – a legfőbb szövetségeseiről megfeledkezve – nem Csilláékat sorolta az első helyre, ezért ők lettek az utolsók a rangsorban, így elveszítették a feltett összeget.

Ha szívből döntök, akkor is a barátnőmet helyezem előtérbe, és nem egy olyasvalakit fogok, akit folyamatosan ki akarok pöckölni, ráadásul a másik szövetség oszlopos tagja

– reagált Pamela szavazatára Csilla.


A barátnők később félrevonultak, hogy tisztázzák a táncos feladat értékelésénél történteket, majd mikor Bence belekezdett, hogyan lehetne megmenteni Csillát és Zsoltit a veszélyzónától és a kieséstől, az influenszer belefojtotta a szót: ő ugyanis eldöntötte, nem szeretne túlzott taktikázásba belemenni a továbbiakban. Pamelát viszont lelkiismeret-furdalás gyötörte, amit sírással vezetett le.

A játék után a fiúknak lehetőségük nyílt kettesben beszélni a többi páros lány tagjavial. Bence meg is ragadta az alkalmat, és szövetséget ajánlott Norinának arra az esetre, ha Daniékkal szakítanának.

 

Ha ti ebből a szövetségből kiléptek, szabadon igazolhatóként én lecsapok rátok, az biztos

– mondta a srác, aki Beával való beszélgetése során igyekezett minél több információt megtudni a másik szövetségről, Bettit pedig megpróbálta elbizonytalanítani. Patrik párja úgy érezte, hogy manipulálni próbálja őt Bence, ezért rögtön meg is osztotta Danival, hogy miket mondott neki Pamela férje.

Naivak vagyunk, de nem hülyék

– összegezte a beszélgetést a lány.

#Nyerő Páros#összefoglaló#6. évad#11. rész#hódi pamela#megyeri csilla#zdroba patrik#rácz béci#törőcsik dani#szavazás#taktika#szövetség

Címlapról ajánljuk