Nyerő Páros

„Teljesen elbutult az ország” – Béci visszaszólt a kommentelőknek

rtl.hurtl.hu

2022. szeptember 30. 17:04

A Nyerő Páros idei évadának eddigi legnagyobb vitájáról kérdeztük Bécit, aki azt is elárulta, hogy miért tartja a mai fiatalokat életképtelennek.

Milyen volt visszanézni a Nyerő Páros 9. részét?

A veszekedés tök jó volt olyan értelemben, hogy jó dumák mentek, ilyen egy jóízű veszekedés. És mondhatják az emberek, hogy nagy hanggal mentem bele ebbe az egészbe, ebből lehet, hogy vissza kellett volna vennem, de amit mondtam, az szerintem megállja a helyét.


Csinálnátok bármit másképpen?

Semmit. Azt érzem, hogy helyén van, amit mondtam. Ha visszacsinálnék valamit, az már nem én lennék. Nem ültem volna ott magamban csöndben és hallgattam volna, hogy minket savaznak. Nem vagyok egy hirtelen haragú ember, de a villában annyi inger gyülemlett fel pár nap alatt, hogy ennek ki kellett törnie belőlem. Hangosan, de legalább őszintén tudtunk beszélni. Ezen az estén rengeteg dologra fény derült.


Miért döntöttél úgy, hogy leleplezed Szabiék taktikáját?

Azért, mert alattomosan és sunyin raktak minket az utolsó helyre. Miután Pameláékat tartottuk bent, egyszer sem jöttek oda hozzánk, hogy mi legyen a szövetségünkkel. Úgy voltam vele, hogy ha már borul, akkor boruljon rendesen!

Mit szólsz a kommentekhez? Olvastál párat közülük?

Én ennyi üzenetet még életemben nem kaptam. Túlnyomóan ezek jóindulatúak, sokan örülnek, hogy végre valaki megmondta a Szabiék brigádjának azt, amit már régen meg kellett volna. De jöttek aljas üzenetek is. A faji megkülönböztetéstől kezdve a gyerekem haláláig mindent megkaptunk.

Elvetemült kommentelők vannak. A feleségem néha el tud szomorodni egy-egy hozzászóláson, főleg azokon, amik a külsejéről szólnak. 

A névtelenül és arctalanul kritizálók valószínűleg nem tudják, de Norina rákos beteg volt, háromszor műtötték és szült egy gyereket is. A testének sok megpróbáltatáson kellett keresztülmennie. De a műsorban és élőben is nagyon gyönyörű.  

Szerinted miért írnak ilyeneket az emberek?

Teljesen elbutult az ország. Mindenki könnyen akar csinálni mindent, már nem érdekel senkit a körítés. Az emberek sem fejtik ki a véleményüket, csak annyit írnak, hogy „b***d meg a k***a anyádat, te sz*r”. Ez a mostani generáció egyszerűen hihetetlen. Az idősebb emberek is ezt mondták ránk anno, de ők 60 évesek voltak! Én meg 37 évesen már ezt mondom a mostani fiatalokra.


Lotfi Begi úgy nyilatkozott a Reggliben, hogy „nem lesz Bécivel közös zene” – ezt miért mondta szerinted?

Reggel hívott a feleségem azzal, hogy mi volt a műsorban. Utána írtam Beginek egy üzenetet, hogy én nem gondoltam volna, hogy ekkora tüske maradt benne. Erre csak azt válaszolta vissza, hogy viccelődött. De ilyennel nem szabad poénkodni!

Mi abban maradtunk a villában, hogy ha kilépünk a kapun, akkor ugyanúgy barátok maradunk.


Akkor nincs harag köztetek?

Ezt döntse el Begi!

#Nyerő Páros#interjú#young g#vv béci#béci#vita#balhé#szabi#muri enikő#villa#kommentek#reakció#dorina

Címlapról ajánljuk