Nyerő Páros

Young G és felesége, Norina is versenybe szállt a Nyerő Páros címért

rtl.hurtl.hu

2022. szeptember 23. 22:59

Éppen, hogy csak el tudtak búcsúzni Madár Veráéktól, máris új pár érkezett a Nyerő Páros villába.

Megyeri Csilla a Nyerő Páros villában töltötte be 35. életévét, amit méltóképpen meg is ünnepelt a versenyzőkkel. Az influenszert először szobatársai, Begi és Réka köszöntötték fel, majd Zsolti is előállt vicces meglepetésével:

Csendben maradok ma

– vázolta költséghatékony ajándékát Csilla párja, aki végül egy hatalmas doboz vörösrózsával is kedveskedett szerelmének.

Azonban nem sokáig volt örömteli a hangulat, az udvaron ugyanis megcsörrent a telefon. A Hang álnéven telefonáló Sebestyén Balázs Törőcsik Danit és barátnőjét, Beát kérte a telefonhoz, akik előző napi teljesítményük alapján választhattak: egy előnyt vagy egy hátráltatást tartalmazó borítékot használnak fel. A páros a fehér borítékkal plusz százezer forintot kapott, a fekete borítékot pedig Pamelának és Bencének adták, akik így költözni kényszerültek.

Gyenge jellem

mérgelődött Tóth Bence a tetoválóművész tette után.

Nem sokkal a hátráltatás után újabb sokk érte a párokat: egy levélből értesültek arról, hogy egy újabb pár csatlakozik hozzájuk. Mivel Détár Enikő és párja, Kiss Péter egészségügyi okok miatt kénytelenek voltak feladni a versenyt, ezért az ő helyükre érkezett Béci és Norina.

 

Rácz Bélát a ValóVilág negyedik szériájából ismerte meg az ország. Az egykori VV Béciből azóta Young G néven sikeres előadóművész és kétszeres apuka lett. Párja, Norina influenszer, akivel együtt nevelik közös kislányukat. Négy és fél éve vannak együtt, idén januárban volt az esküvőjük. Saját bevallásuk szerint szeretik, ha minden szem rájuk szegeződik, és ők vannak a középpontban.

A hétfő óta játékban lévő párok közül voltak, akik kimondottan örültek Béciék érkezésének, azonban olyan is akadt, akinek nem volt őszinte a mosolya. Hódi Pamela például kijelentette, hogy a legjobb barátnője is bejöhetett volna a párjával, érte sem lelkesedett volna.

A hatodik napon egy háromnapos forduló vette kezdetét, így a párok eddig összegyűjtött pénze széfbe került, és ismét 400 ezer forinttal indítottak a tétrakásnál. Ezúttal ismét a lányokon volt a sor, akik a LoveRSENYen lójelmezbe bújtak, hogy a szerelem futamán bebizonyítsák, ők ismerik legjobban a párjukat.

Ezen a játékon is meglepő titkokra derült fény. Sebestyén Balázs többek között arról is kérdezte a lányokat, hogy mikor és miért haragudott rájuk legjobban a párjuk. Míg Lotfi Begi szerint felesége egy időben egyszerre több vasat tartott a tűzben, Törőcsik Dani egyszer rátette a telefont Beára, Norina pedig csúnyán „leugatta” Béci fejét.

Kirakta a szűrömet egy három hónapos gyerekkel

– mesélte a történet folytatását Norina, aki Béci szerint ezzel már az első napon lejáratta őt.


A játék során az is kiderült, hogy mikor találják a pasik legkevésbé kívánatosnak a párjukat, és hogy szoktak-e felnőtt filmeket nézni a fiúk. Megyeri Csilla például teljesen abban a hitben volt, hogy Zsolti nem néz pornót. Az influenszer szerelme ezért kénytelen volt színt vallani, és azt is elárulta, hogy mikor van ideje minderre, Zdroba Patrik pedig bevallotta, hogy a telefonja tele van róluk készült home videókkal.

Mint kiderült, a pasik olykor füllentenek is kedvesüknek. Zdroba Patrik és Tóth Szabi például a kuka kiürítése miatt szokott, Hódi Pamela párja az orrtúrást tagadja le általában, Béci pedig egy-egy fellépés után szokta azt kamuzni, hogy nem fogyasztott alkoholt, mert szerinte jár neki, hogy megigya a magáét.

Kisebb sértődés is történt az ártalmatlannak tűnő zámori futamon, Törőcsik Dani ugyanis többször olyan megjegyzést tett Beára, ami rosszul érintette a lányt:

Nem szeretem, ha buta embernek állítasz be

– mondta, miután a tetoválóművész elmesélte, hogy Beával kínszenvedés filmet nézni, mert általában nem szokta érteni a történetet.


Csupán két pasi merte bevállalni, hogy a párja eltalálja, hány nővel bújtak ágyba, így viszont megtudhattuk, hogy Törőcsik Dani és Lotfi Begi is egy igazi csődör volt annak idején.

Az este rapid randikkal zárult, Béci és Norina lehetőséget kaptak, hogy rövid beszélgetések során felmérjék a villában lévő erőviszonyokat, hogy milyen szövetségek alakultak eddig, és ki milyen játékot játszik.

Volt egy kicsi felkérdezés szaga

– összegezte az estét Megyeri Csilla párja, Zsolti.

A következő részben: egymásnak feszül Béci és Réka
A Nyerő Páros hétfői adásában Lotfi Begi felesége konfliktusba keveredik az új lakókkal, Hódi Pamela férje pedig „undorító játékra” készül. További részletek hétfőn 21 órától az RTL Klubon.

#Nyerő Páros#összefoglaló#6. évad#5. rész#young g#rácz béla#béci#norina#új lakó#új pár#Játék

Címlapról ajánljuk