Nyerő Páros

Könnyek közt meséltek párkapcsolati nehézségeikről a Nyerő Páros sztárjai

rtl.hurtl.hu

2022. szeptember 21. 23:00

A Nyerő Páros villában megható pillanatokból, párkapcsolati drámákból és őszinte vallomásokból sem volt hiány a harmadik napon.

Az első buli másnapján Hódi Pamela félrevonult Zdroba Patrikkal és szerelmével, Bettivel, hogy figyelmeztesse őket: túl sokat vannak kettesben, és nyitniuk kéne a többi pár felé is, mert veszélyzónásként a szimpátiaszavazáson szükségük lesz a szavazatokra.

Eközben Lotfi Begi és felesége, Réka – hosszú idő után először – végre kettesben reggelizhettek. Az idilli pillanat azonban hamar elillant, amikor Réka felhánytorgatta, hogy Begi mindig kivonja magát a közös családi reggelizésekből:

Nem működünk családként

– mondta csalódottan a háromgyermekes édesanya, aki szerint Beginek nem fontosak ezek az együtt töltött pillanatok. A DJ-t sokkolták szerelme szavai.


Az új nap egy új játékot is tartogatott, ami ezúttal a lányokat tette próbára. A fiúk azonban már a tétrakásnál egymásnak feszültek, legalábbis ami Tóth Bencét és Tóth Szabit illeti. Hódi Pamela férje ugyanis felkóstolta a zenészt:

Olyan, mintha mindig félelem lenne benned

– jegyezte meg az egykori focista, aki értetlenül állt Muri Enikő párjának tétrakása előtt. Bence szerint Szabi azt sugallta az általa kockára tett húszezer forinttal, hogy nem bízik a párjában.


A játék során egyetlen cél lebegett a lányok szeme előtt: kihúzni vécén ragadt szerelmüket a csávából. A több állomásos feladat során a csajok bebizonyították, hogy bármire képesek párjukért. Míg Megyeri Csilla őrült méhészként próbált kivergődni a habok közül, Zdroba Patrik szerelme felbőszült Lara Croftként küzdötte át magát a hungarocell falon.


A harmadik nap estéjén az őszinteségé volt a főszerep. A pároknak arra a kérdésre kellett válaszolniuk a többiek jelenlétében, hogy mit kívánnak a szerelmüktől, hogy kapcsolatuk még tökéletesebb legyen. A vallomások során rengeteg párkapcsolati mélypontra és nehézségre derült fény. Hódi Pameláék kapcsolatának eleje például közel sem volt felhőtlennek mondható. A sztárpár még az esküvőjét is lemondta, mert Bence azt érezte, hogy túl nagy a csomag, amit Pamela miatt a hátára kell vegyen. Végül egy csoda mégis átlendítette őket a nehézségen, és az influenszer anyuka azóta is arra vágyik, hogy egyszer egy hatalmas lagzival ünnepelhessék meg frigyüket.

Zdroba Patrik mindig nehezen bízott meg az emberekben, és először azt sem értette, mit akar tőle egy olyan gyönyörű lány, mint Betti. Ráadásul a lány expasija is belerondított a képbe, így egyszer szakítottak is egymással. Betti azóta csak arra vágyik, hogy szerelme ismét bízzon benne, Patrik azonban azóta sem tudta elengedni a féltékenységet. Az X-Faktor felfedezettje nehéz gyermekkoráról is megosztott néhány információt.

Tóth Szabi vallomását évekkel ezelőttről indította, amit a többiek utólag szóvá is tettek, mert már követni sem bírták a történetet. A hosszúra sikerült monológ után Muri Enikő egy megható levélben mesélt kettejük kapcsolatáról és jövőbeli vágyairól. Ekkor derült ki az is, hogy már azt is pontosan tudják, hogyan fogják hívni közös gyermeküket. Szabi reakciója a romantikus sorokra azonban többeket meglepett.


Lotfi Begi és felesége, Lotfi-Schadi Réka egy pokoli évet tudhatnak a hátuk mögött. A DJ elmesélte, hogy ikreik születése után depresszióba esett, és egy éve kapcsolatuk elindult a lejtőn. Rékának mindent egyedül kellett megoldania, és mindezért még elismerést sem kapott férjétől. Begi azt mondja, tanult a hibáiból, és szeretné tiszta lappal folytatni. A háromgyermekes édesanya azonban nem hisz a tiszta lapban, szerinte a múltbeli történések örökre nyomot hagynak:

Nehéz egy idő után elhinni, hogy lehet másképp.

Az őszinteségi est során az is kiderült, hogy Megyeri Csilla és Molnár Zsolt a mindennapokban kevés időt tud együtt tölteni, ami nagy szívfájdalma a férfinak. Az influenszer azt szeretné, ha párja ismét királynőként kezelné őt, mint kapcsolatuk hajnalán, ugyanakkor azt is elismerte, hogy Zsolti többet rak bele a párkapcsolatukba, mint ő.

#Nyerő Páros#6. évad#3. rész#őszinte#vallomás#dráma#mélypont#vágyak#törőcsik dániel#bíró bea#megyeri csilla#molnár zsolt#tóth szabolcs#muri enikő#hódi pamela#tóth bence#lotfi begi#Lotfi-Schadi Réka#madár veronika#landor richárd#zdroba patrik#Bádoki Bettina

Címlapról ajánljuk