Nyerő Páros

Drámával indult a Nyerő Páros: az egyik pár máris feladta a versenyt

rtl.hurtl.hu

2022. szeptember 19. 22:50

A sztárpárshow villája hatodik alkalommal népesült be. Ezúttal ismét nyolc pár száll harcba, hogy bebizonyítsák, szerelmük mindent legyőz és ők az igazi Nyerő Páros.

A Nyerő Páros műsorvezetője, Sebestyén Balázs az első adásban a kreativitás szívcsakrájában fogadta Kabát Petit, akinek többek között egy plazmagömbbel, egy székkel, egy telefonnal, sőt még egy bilinccsel is meggyűlt a baja miközben Balázs bemutatta neki a nyolc párt.

Nem lehetsz ennyire hülye!

– mondta nevetve a műsorvezető a kíméletlen szivatások közben.


Elsőként Muri Enikő, az X-Faktor második évadának ezüstérmese – aki ötödik éve a Sugarloaf tagja – és párja, Tóth Szabolcs, a zenekar alapító gitárosa léphettek be a villába, azonban párosuk már az első percben összebalhézott, mivel Szabi még mindig nem törölte le az exfeleségével közös képeket a Facebookjáról. Őket követte Hódi Pamela és Tóth Bence a sorban, akik szabadidejükben rengeteget szoktak játszani egymással, így felkészültnek érzik magukat a megmérettetésre – a vereséget azonban nehezen viselik. Az influenszer édesanya nem hitt a fülének, amikor a beköltözéskor párja azt taglalta, mit talál benne vonzónak:

De most ez a vonzó? Ez komoly?

– akadt ki a kétgyerekes édesanya.

Lotfi Begi és Lotfi-Schadi Réka három gyermeküket hagyták otthon, hogy végre egy kis minőségi időt tölthessenek el egymással, amiből az utóbbi időben nem sok jutott nekik.

Kapcsolatunk mozgatórugója a három gyerek

– mesélte a DJ és szerelme, akik bíznak benne, hogy a Nyerő Páros változást hoz az életükbe.

Zdroba Patrik, az X-Faktor felfedezettje és szerelme, Bádoki Bettina – akit a tehetségkutatónak köszönhet – bemutatkozó kisfilmjükben kendőzetlen őszinteséggel meséltek kapcsolatuk hevességéről, és arról, hogy eddig még nem telt el úgy nap, hogy ne estek volna egymásnak. A páros bízik benne, hogy ebben a műsorban végre ők lehetnek az elsők, és így végre a férfit is megláthatják az emberek Patrikban. Az ötödik beköltöző páros Détár Enikő és kedvese, Kiss Péter volt, aki 15 kilót fogyott a Nyerő Páros miatt. Az angoltanárként dolgozó férfi léböjtkúrával hozta formába magát a műsor kedvéért. Péternek még Enikő könnyeit is sikerült kicsalnia a kisfilmjükben egy megható szerelmi vallomással, ugyanis a romantika – mint kiderült – egyáltalán nem áll távol a rajongó típusú férfitől. Törőcsik Dániel, az Éjjel-Nappal Budapest egykori sztárja és barátnője, Bíró Bea a sztárpárshow-nak köszönhetően végre elegendő időt tölthetnek egymással, ami a hétköznapokban egyáltalán nem jellemző rájuk. A tetoválóművészként dolgozó srác ugyanis távkapcsolatban él szerelmével:

2 év után még mindig remeg a térdem, ha találkozunk

– mesélte Bea.

Madár Veronika és Landor Richárd 15 éve alkotnak egy párt. Kapcsolatukat a szeretet, a bizalom és a humor jellemzi. „Flúgosak vagyunk” – mesélték magukról bemutatkozó kisfilmjükben. Utolsóként Megyeri Csilla és Molnár Zsolt lépték át a villa kapuit, hangos érkezésükre pedig mindenki felkapta a fejét. Az influenszer és vállalkozó párja 9 éve alkotnak egy párt, Zsolt pedig már „le is foglalózta” Csillát.

A párok között már a beköltözés napján elindult a taktikázás és a beszólogatás. Tóth Szabi és Tóth Bence kicsit egymásnak is feszültek a konyhában egy ártatlannak tűnő kérdés miatt:

Még nem is húzogattad a csattogós lepkét, én akkor már fent álltam a színpadon

– vágott vissza a Sugarloaf zenésze, akit érzékenyen érintett Bence kérdése. Szabi és Enikő ezután megkörnyékezték Lotfi Begiéket egy lehetséges szövetség reményében.


Sebestyén Balázs ezután ismertette az első forduló szabályait: a pároknak az első napon egy közös játékban kellett megmérettetniük magukat, ami nemcsak arról döntött, hogy ki melyik szobában lakhat, de a legrosszabbul teljesítő páros egyből a veszélyzónába került.

A közös játék rengeteg izgalmas és vicces pillanatot tartogatott – a reptérre siető párokról számos furcsa érdekesség látott napvilágot: többek között az is kiderült, hogyan becézték Megyeri Csillát az iskolában, hány kapcsolata volt eddig Muri Enikőnek, miért késett el Madár Veronika az első Richárddal közös randiról, miért fordult fel Tóth Bence gyomra Pamela főztjétől, és miért akadt ki Lotfi Begi kedvese római utazásukon.


Az első játék eredménye alapján kiosztásra kerültek a szobák a párok között. Lotfi Begiék Megyeri Csilláékkal osztozkodnak, Törőcsik Daniék elnyerték az álomszobát, Muri Enikőék a földszinti, saját fürdőszobás szobába kerültek, Hódi Pameláék a privát lakosztályt nyerték el, Zdroba Patrikék – akik a legrosszabb idővel veszélyzónába kerültek – és Madár Veronikáék pedig alvás előtt a csillagokat csodálhatják a villa udvarán az átlátszó buborékokból.

Az első nap sajnos egy váratlan fordulatot is tartogatott:

Détár Enikőéknek fel kellett adniuk a versenyt.

A színésznő párja szerette volna bebizonyítani, hogy megérdemli azt a csúcsnyereményt, amit nyolc és fél éve megszerzett magának Enikő személyében. A beköltözés napján azonban kiújult a köldöksérve, ezért bár nem így tervezték, de kénytelenek voltak elbúcsúzni a játéktól, hisz sürgős műtét várt Péterre.

#Nyerő Páros#6. évad#1. rész#összefoglaló#hódi pamela#megyeri csilla#tóth szabolcs#muri enikő#tóth bence#détár enikő#kiss péter#feladta#sérv#műtét#zdroba patrik#Bádoki Bettina#lotfi begi#Lotfi-Schadi Réka#molnár zsolt#bíró bea#törőcsik dániel#madár veronika#landor richárd

Címlapról ajánljuk