Nyerő Páros

Pumped Gabo: Napokig sírtunk a Nyerő Páros után

rtl.hurtl.hu

2022. január 14. 16:13

A testépítő a mai napig nagyon hálás a Nyerő Párosnak, hiszen számos lehetőséget nyitott meg előtte a műsor, amelyet érzelmi hullámvasútként élt meg. Azóta rájött, hogy nem gyúrhat örökké, ezért zenével és természetvédelemmel is elkezdett foglalkozni.

Mit szólsz, hogy ismétlik a Nyerő Páros első évadát, amiben ti is szerepeltetek? Milyen élmény volt részt venni benne?

A Nyerő Páros nekem egy érzelmi hullámvasút volt. Drámai volt a kiesésünk is, nagyon a szívemre vettem. Egyébként nem is igazán szeretem magamat visszanézni, mert nagyon kritikus vagyok, ott meg még fiatal voltam. De hatalmas élmény volt, az volt az első nagyobb tévés műsor, amiben szerepeltem, meseszerű volt részt venni egy ekkora produkcióban. Tök jó volt megismerkedni olyan sztárokkal, mint Kabát Peti vagy Király Peti. Szép emlékként tekintek vissza rá.  

Megváltoztatta az életed a műsor?

Abszolút! Az utolsó részben már tudtuk, hogy megvalósul a Pumpedék. Nagyon hálás vagyok a Nyerő Párosnak.  


Mit csinálnál másképp a mai fejeddel?

Ugyanúgy csinálnék mindent, csak nem esnék ki (nevet).

Tanultál a kapcsolatotokról a Nyerő Párosnak köszönhetően?

Nekünk Ágival akkoriban már eléggé rossz volt a kapcsolatunk, és ez a műsor újra összehozott minket. Emlékszem, hogy hazamentünk, és napokig sírtunk a kiesésünk miatt. Egyébként pár éve bocsánatot kértem tőle. Elég jó kapcsolatban vagyunk, néha szoktunk dumálni. Érdekel, hogyan érzi magát, szeretnék abban a tudatban lenni, hogy minden rendben van vele. Azt viszont már nem gondolom, hogy újrakezdenénk.  

Van, akivel ott lettél jóban, és azóta is tartjátok a kapcsolatot?  

Kabát Petivel jó kapcsolatot ápolok, néha összefutunk. Kiskoromban szurkoltam az Újpestnek, úgyhogy nekem nagyon nagy szám volt, hogy együtt szerepelhettem vele.  


Mi történt veled azóta, hogy szerepeltél a műsorban?

Maradtam ugyanezen a pályán, több műsorban is szerepeltem. Lengyelországban és Amerikában is kaptam lehetőséget. Valójában most csak a nevemből élek. Nemrég elkezdtem zenélni is, a karantén alatt rájöttem, hogy mennyire szeretem a zenét, és hogy milyen sokat jelent nekem. Nem gyúrhatok örök életemben, ezért elkezdtem gondolkodni, hogy mit szeretnék csinálni idősebb koromban. Több buliban is felléptem már DJ-ként, de nekem az már nem kihívás, hogy lemegyek zenélni Miskolcra, Nyíregyházára vagy Győrbe. Külföldre szeretnék majd menni fellépni. Természetvédelemmel is elkezdtem foglalkozni, szeretném, ha minél több fiatalnak fontos lenne ez a téma.  

Azóta számos évad lement Nyerő Párosból. Nyomon követted őket? Ha igen, kiknek szurkoltál?  

Belenézegettem. Fluoréknak szurkoltam. Nem ismerem annyira, de nekem nagyon szimpatikus, a munkásságát is szeretem. Nagy megtiszteltetés lenne, ha egyszer készíthetnék egy közös dalt a Wellhelloval.  


Éld át újra a Nyerő Páros első évadának izgalmait minden hétköznap 21:00-kor az RTL Klubon, vagy ide kattintva az RTL Most-on!

#Nyerő Páros#pumped gabo#interjú#sírás#könnyek#érzelem#hullámvasút#természetvédelem#sebestyén ági

Címlapról ajánljuk