Az Év Hotele 2023-01-29Az Év Hotele Közönségszavazás Magyarország egyetlen televíziós szállodatesztelő versenye. A versenyhez tartozó műsor háziasszonya: Kecsmár Alexandra. Az Év Hotele célja, hogy magyarországi szálláshelyeket teszteljen objektíven, szállodatesztelők segítségével, akik rendhagyó módon idén ismert emberek.
Magazin

Az Év Hotele 2023-01-29

rtl.hurtl.hu

2023. január 29. 10:55

Az Év Hotele Közönségszavazás Magyarország egyetlen televíziós szállodatesztelő versenye. A versenyhez tartozó műsor háziasszonya: Kecsmár Alexandra. Az Év Hotele célja, hogy magyarországi szálláshelyeket teszteljen objektíven, szállodatesztelők segítségével, akik rendhagyó módon idén ismert emberek.

Az Év Hotele Közönségszavazás Magyarország egyetlen televíziós szállodatesztelő versenye. A versenyhez tartozó műsor háziasszonya: Kecsmár Alexandra. Az Év Hotele célja, hogy magyarországi szálláshelyeket teszteljen objektíven, szállodatesztelők segítségével, akik rendhagyó módon idén ismert emberek. Minden adásban, hétről hétre újabb és újabb két hotelt tesztelünk. A nézők egy hétig szavazhatnak a két szálláshely valamelyikére és ezt követően alakul ki a végső sorrend, ami alapján az adott régió győztese megkapja a Hónap Hotele címet. Az év végén pedig a Hónap Hotelei és a második helyezettek versengenek az Év Hotele címért és annak díjáért.

#Magazin#szálloda#hotel#utazás#kecsmár alexandra#teszt

Címlapról ajánljuk