Kultúra

Új dalok helyett szünetet tervez Adele

rtl.hurtl.hu

2024. július 17. 14:51

„Eléggé kiürült a tank” – mondta az énekesnő.

Egyáltalán nem tervez új dalokat készíteni Adele a közeljövőben, közelgő müncheni és Las Vegas-i fellépéseit követően pedig szünetet tervez – írja a Euronews.

Az énekesnő tíznapos müncheni tartózkodása előtt a ZDF német köztévének adott interjút, amiben elárulta, hogy egy ideig „más kreatív dolgokkal” akar foglalkozni. Legutóbbi albuma 2021-ben jelent meg, ezért arról is kérdezték, hogy tervez-e újabbat. Erre azt felelte, hogy „eléggé kiürült a tank” a hosszas turnézás után.

Adele azt is elmondta az interjúban, hogy részben a hírnévvel való megküzdés az oka, hogy szeretne szünetet tartani a dalszerzésben. „Minden hiányzik azelőttről, hogy híres lettem, talán a névtelenség a legjobban” – mondta, hozzátéve, hogy nem szeret híres lenni. Hozzátette: azt szereti, ha dalokat írhat, amikor akar, az emberek pedig befogadják és szeretik azokat.

Az énekesnő korábbi lemezeire is sokat kellett várni: második és harmadik albumának megjelenése között négy év telt el, majd újabb hat év a legutóbbi lemezig.

Tavaly Adele egy Las Vegas-i koncertjét félbeszakítva a színpadról szólított fel egy biztonsági őrt, hogy hagyja békén az egyik nézőt – az eset részleteit és a róla készült videót itt találják.

Nyitókép: Kevin Mazur/Getty Images for AD

#Kultúra#zene#koncert#Adele#szünet

Címlapról ajánljuk