Kultúra

Itt a Gladiátor 2 előzetese: Paul Mescal, Pedro Pascal és Denzel Washington is feltűnik benne

rtl.hurtl.hu

2024. július 9. 16:18

A film főszereplője Paul Mescal lesz, de a Mandalóriként ismert Pedro Pascal is játszani fog benne. Lesznek vízi csaták a Colosseumban, de feltűnik a számos őrült római császár egyike, Caracalla is.

Folytatás érkezik a Gladiátor című filmhez, amely az évezred elején szinte egymaga támasztotta fel a szandálos-kardozós filmek műfaját. Mivel (spoilerveszély) Russel Crowe karaktere meghalt az első film végén, a folytatásban Paul Mescal karaktere lesz a főszereplő: ő az első film császári párjának fiát, Luciust játssza, aki az eredeti cselekmény idején még gyerek volt.

Mellette látható lesz a filmben Denzel Washington, valamint a Mandalóriként ismert Pedro Pascal is. Az első film castingjából pedig visszatér Connie Nielsen, Lucilla szerepében. A rendezői székbe ezúttal is Ridley Scott ül, a forgatókönyvíró David Scarpa lesz.

A film története szerint a Crowe által alakított Maximushoz hasonlóan a császár fia rabszolgasorba kerül, és gladiátorként kénytelen küzdeni a Colosseumban. Ezúttal vízi csaták is lesznek a Colosseumban, de feltűnik a számos őrült római császár egyike, Caracalla is. A bemutatóra még november 22-ig kell várni, az előzetest itt nézheti meg: 

Nyitókép: Paramount Pictures / YouTube

#Kultúra#gladiátor#film#russel crowe#denzel washington#Pedro Pascal#ridley scott#előzetes

Címlapról ajánljuk