Kultúra

„Bánt, hogy azt írták, Kern András lop. De hát nem igaz!” – fakadt ki a színész

rtl.hurtl.hu

2024. június 18. 14:06

Kern András új filmjének plakátja kísértetiesen hasonlít egy Daniel Craig-film plakátjára.

Kern Andrással készített interjút a Magyar Hang, a beszélgetés apropóját az adta, hogy a Magyar Mozgókép Fesztiválon premier előtt látható volt a Ma este gyilkolunk című krimikomédia, amelyben a színész is játszik.

A beszélgetés során felmerült, hogy a film plakátja – ahogy azt többen is megírták – kísértetiesen hasonlít a Tőrbe ejtve című Daniel Craig-filmjének plakátjára. 

„Én erről életemben három nappal ezelőtt hallottam. Felhívtam a rendezőnket, Fazakas Pétert, és megkérdeztem: olvasta az újságban, hogy én elloptam Daniel Craig történetét? Valaki ezt írta egy gépen. Én nem értek ehhez, nem tudok kompjúterezni” – válaszolta Kern.

Az ominózus írásról Kern azt mondta:

Feleségem hívott, menjek oda. Az volt odaírva: Kern András lop! Na, mondom, most már nemcsak rossz helyen parkolok, hanem lopok is, nem egy nagy öröm. De hát ennek a filmnek a főszereplője vagyok. Nem rendezője, írója, pénzadója vagy miniszterelnöke. Szóval nyilván nem lophattam. Valaki azt mondta, a plakát valóban olyan, mintegy tisztelgésképpen. Daniel Craiget mint színészt ismerem.

És hogy bántja-e Kernt, „hogy sokan a parkolós sztoriját emlegetik”? 

Nem foglalkozom vele. Ez bánt, hogy azt írták, Kern András lop. De hát nem igaz! A másik azért nem bánt, mert tényleg rossz helyen parkoltam. Ebben igazuk van. El is hangzott vagy negyvenöt helyen. Hát ez ilyen, ez érdekli az embereket

– tette hozzá a színész.


Nyitókép: MTI/Vasvári Tamás

#Kultúra#kern andrás#film#parkolás#ma este gyilkolunk#tőrbe ejtve#daniel craig

Címlapról ajánljuk