Kultúra

Vége az egyik legnépszerűbb magyar Instagram-oldalnak: nem szól többé a Nem akarok beleszólni

Nagy Attila KárolyNagy Attila Károly

2024. június 13. 12:44

Elfáradtak, ezért befejezik a tartalomgyártást az egyik legnépszerűbb magyar Instagram-oldal, a Nem akarok beleszólni bloggerei.

Elfáradtunk, így azt a döntést hoztuk, hogy az oldalon a tartalomgyártás megszűnik

– közölték kedden a Nem akarok beleszólni Instagram-oldal készítői, azaz Bányainé Nagy Judit, Fancsikai Eszter és Tapasztó Orsi.

A 2020-ban indult, gyorsan rendkívül népszerűvé vált, több mint 180 ezer követővel rendelkező oldal gazdái azt írták, hogy az előző három és fél évben az életük teljesen felfordult: rengeteg cikk, interjú, videós anyag készült velük, könyvet írtak, és részt vettek a pedofilbotrány ellen tiltakozó influenszertüntetés szervezésében is.

Ha bármilyen tapasztalatunk lett volna a fentiekben, biztos sokkal lassabban csináltuk volna, miközben szültünk, diplomáztunk, dolgoztunk, vagyis a privát életünk sem állt meg

– tették hozzá.

Az oldal gazdái azt ígérték, hogy a közös projektjeiken együtt dolgoznak tovább, így ha a tüntetés utáni eredményekről vagy a gyermekvédelemmel kapcsolatban lesz mondanivaljuk, akkor az oldalon hírt adnak róla.

Az oldal sikere leginkább annak volt köszönhető, hogy a készítők olyan sokak által jól ismert karaktereket formáltak meg, mint a budai sznob anyós, akinek semmi sem elég szofisztikált, az angyalarcú, ámbátor okoskodó, és érzéketlen anyuka, akinek minden egyes mondata mérgező és bántalmazó és a mosolygós gyilkos barátnő, aki látszólag jót akar és együtt érez, valójában azonban rosszindulatú és kegyetlen. Az RTL Fókusz így számolt be róluk korábban:


Nyitókép: RTL Fókusz

#Kultúra#Nem akarok beleszólni#instagram#megszűnik

Címlapról ajánljuk