Kultúra

Császár Előd visszatér az FLM-mel

rtl.hurtl.hu

2024. május 10. 14:23

Az FLM lesz a Take That előzenekara.

„Július 3-a igazi poptörténeti pillanatnak ígérkezik, hiszen több mint három évtizedes pályafutása során először látogat hazánkba Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata, a Take That. Ha ez önmagában nem lenne elég hír, egy igazi szenzáció is létrejön ezen az estén, hiszen eredeti felállásában újra színpadra áll a ‘90-es évek egyik kultikus hazai csapata, Császár Előd és Hoffer Dani duója, az FLM!” – idézte a 444.hu a Budapest Park közleményét.

Császár Előd 1998. december 17-én, délután fél négy körül halálos közlekedési balesetet okozott. A Szilágyi Erzsébet fasoron autójával megcsúszott és karambolozott egy rendőrautóval, amelynek vezetője, egy 25 éves rendőrtiszt meghalt. Nem kellett börtönbe mennie:


Császár 2002-től Shane 54, Futureproof, Sun Project néven készített remixeket. A pandémia talált rá a képzőművészetre. Képeket alkot macskákról, mindenféle helyzetben. A mesterséges intelligencia segítségével készíti képzőművészeti alkotásait, egy nap alatt akár 300-at is.

Hogyan babonázta meg a diszkózene és a tánc az embereket? És miért tiltották be az első magyar diszkót a hatvanas években? Az RTL saját gyártású dokumentumfilm sorozatának legújabb részében mindenre választ kaphatnak, ami a magyar diszkóval kapcsolatos. A műfaj magyar és külföldi sztárjai is megszólalnak: az Amit tudni akarsz a diszkóról már elérhető az RTL+-on.

Császár Előd itthon popénekesként lett ismert, de Amerikában már DJ-ként lerült a lemezlisták élére:


Nyitókép: RTL

#Kultúra#császár előd#FLM#budapest park#take that

Címlapról ajánljuk