Kultúra

Miklósa Erika nehéz időszakot élt meg, az RTL felkérése segített

rtl.hurtl.hu

2024. április 3. 7:05

Miklósa Erikát nagyon megviselte, hogy nem nyerte el az Opera igazgatói posztját, és a legjobbkor kérte fel az RTL a The Voice zsűritagjának. 

Ez rendkívül nehéz időszak volt a számomra 

mondta el a Blikknek Miklósa Erika, hozzátéve, hogy nehezen élte meg, hogy nem ő nyerte el az Operaház igazgatói tisztségét. Az operaénekesnő hozzátette, nagyon el volt keseredve a közönség miatt, mert „tudom, mennyire fontos lett volna a változás.”

Miklósa Erika elmondta, hogy az RTL felkérése rántotta ki a nehéz időszakból: „Ekkor jött a The Voice, ami olyan magasságokba repített…”. Az énekesnő elmondta, hogy a zsűritagság nagyon szép és egyben kemény feladat volt, mert inspirálhatott „akár leendő, akár már egzisztáló művészeket ezen az úton”.

Ókovács Szilvesztert tavaly tavasszal annak ellenére nevezte ki az Állami Operaház főigazgatójának Csák János kulturális miniszter, hogy a pályázatokat bíráló bizottság nem őt támogatta:

Díjazták

Miklósa Erikát előző héten a legjobb zsűritagnak választották a 11. alkalommal megtartott Televíziós Újságírók Díj átadóján. Az RTL Magyarország a meghirdetett 14 kategóriában összesen 17 jelölést kapott, és ebből hatot váltott díjra.

Miklósa Erika februárban a Reggeliben elmondta, hogy imádta azt a „vad nőt”, aki a The Voice-ban lehetett, és jövőbeli terveiről beszélt, melyek között egy iskolaalapítás is szerepel, a tehetséges énekesek számára.


Nyitókép: Miklósa Erika a Budapest Ballet Grand Prix 2023 nemzetközi balettverseny sajtótájékoztatóján a Magyar Táncművészeti Egyetemen 2023. október 24-én.

#Kultúra#miklósa erika#operaház#opera#RTL Magyarország#The Voice

Címlapról ajánljuk