Kultúra

Sharon Stone megnevezte a producert, aki rá akarta venni, hogy szexeljen Billy Baldwinnal a „jobb alakítás” érdekében

rtl.hurtl.hu

2024. március 12. 15:50

Sharon Stone-t behívatta irodájába a producer, és rá akarta venni, hogy feküdjön le Billy Baldwinnal – annak érdekében, hogy a férfi jobban játssza a szerepét.

Sharon Stone elárulta: Robert Evans producer gyakorolt rá nyomást, hogy feküdjön le színésztársával, Billy Baldwinnal a „jobb alakítás” érdekében. Mindez a Sliver című film 1993-as forgatásának idején történt. Stone korábban is írt az esetről, de memoárjában még nem árulta el a producer nevét. 

„Behívott az irodájába. Voltak ezek a nagyon alacsony 70-es, 80-as évekbeli kanapék, így lényegében a padlón ültem, miközben a forgatáson kellett volna lennem” – mondta Stone a Louis Theroux podcast hétfői adásában, amelyet a Page Six szemlézett.

Napszemüvegben rohangált az irodájában, és azt magyarázta nekem, hogy ő lefeküdt Ava Gardnerrel, nekem pedig Billy Baldwinnal kellene lefeküdnöm, mert ha lefekszem Billy Baldwinnal, Billy Baldwin alakítása jobb lesz, és szükségünk volt arra, hogy Billy jobb legyen a filmben, mert ez volt a probléma

– idézte fel a történteket Sharon Stone. Evans úgy gondolta, hogy ha ő és Baldwin szexuális kapcsolatba kerülnek, jobb lesz köztük a kémia a vásznon, ez pedig megmenti a filmet – tette hozzá.

Az igazi probléma a filmmel én voltam, mert annyira feszült voltam, és nem olyan, mint egy igazi színésznő, aki csak úgy dug, aztán visszazökken

– fogalmazott Stone. Bevallotta: frusztrálta, hogy a filmkészítők nem hallgatták meg a javaslatait, hogy kit kellett volna Baldwin helyett választani. Például Michael Douglast, akivel az Elemi ösztön című legendás filmben játszott együtt.

Michael Douglasszel nem kellett dugnom

– magyarázta, majd hozzátette: Douglas be tudott menni dolgozni, eljátszani a szöveget, próbálni, jelen lenni. 

Sharon Stone memoárjában is leírta, hogy a producer fel-alá járkált irodájában, miközben azt magyarázta neki, hogy le kellene feküdnie színésztársával:

Most azt hiszed, ha dugunk, akkor jó színész lesz belőle? Senki sem olyan jó az ágyban. Úgy éreztem, egyszerűen felvehettek volna egy tehetséges társat, olyat, aki képes egy jelenetet eljátszani és megjegyezni a szövegét.

Azt is megírta, hogy egyértelműen jelezte, nem kér ebből, színésznek szerződött. 

Stone megjegyezte: a Sliver 280 millió dollárt hozott a kasszáknál annak ellenére, hogy nagy bukásként tartották számon. Evans 2019-ben, 89 éves korában halt meg.

Michelle Wild, Vitray Tamás, Sharon Stone, Várkonyi Andrea –  ezek a hírességek magas IQ-val rendelkeznek, csakúgy, mint A renitens főhősnője. Hogy mennyire okosak, itt megtudhatja:


Nyitókép: Sharon Stone a 2024-es Vanity Fair Oscar-partin Beverly Hillsben. – Fotó: Taylor Hill/Getty Images

#Kultúra#sharon stone#sliver#billy baldwin#szex#film#mozi

Címlapról ajánljuk